Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Holandský řízek

0.0
Holandský řízek

Potřebné ingredience

vepřová plec cca 500g, sýr cihla 200g , strouhanka 5lžic, sůl, pepř, vejce, hladká mouka, olej na smažení

Postup přípravy

Vepřovou plec umeleme , přidáme na hrubo nastrouhaný sýr cihla, přidáme podravku, strouhanku, trošku osolíme, opepříme a obalíme v trojobale. Osmažíme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 5. 10. 2016, 19:58
(Y)
Verka1973 29. 3. 2010, 22:17
,-) mohu s dovolením :-$ naše rodina miluje holanďáky dávám si trošku víc práce s obalením,ale do masa nedám strouhanku jen sýr sůl pepř a trošku mléka a pak obaluji (L) je to mňamka jemnější a sýr je výraznější... (jidlo)
Pipotka 30. 3. 2010, 9:44
@Verka1973 Tak ono záleží na každém. Strouhanka je tam pouze aby spojila těsto ve hmotu. Do holanďanů stačí opravdu málo. Kvalitní sýr udělá také hodně s chutí. (L)
gabca30kk (upraveno) 13. 11. 2011, 10:33
..Dala bych víc sýra .)
Pipotka 27. 3. 2010, 22:35
@gabca30kk (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie