Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 28 návštěvníků)

VEPŘOVÉ ZÁVITKY

0.0
VEPŘOVÉ ZÁVITKY

Potřebné ingredience

VEPŘOVÁ KÝTA ,PLECKO NEBO KRKOVIČKA,HOŘČICE,SŮL PEPŘ.SLANINA,OKURKA ,VEJCE,SÁDLO,CIBULE,BUJON K VEPŘOVÉMU MASU-NÉ MASOX

Postup přípravy

PLÁTKY NAKLEPU,OSOLIT,OPEPŘIT,POTŘÍT HOŘČICÍ,PLÁTKY SLANINY,VEJCE, OKURKA A ZABALIT,SPÍCHNU JEHLAMA.NA DNO PEKÁČE HUSTĚ CIBUL,TROŠKU VODY,ROZDROBIT BUJON,ZÁVITKY,POTŘÍT SÁDLEM.PEČU TAK HODKU PŘIKRYTÉ ALOBALEM PAK ASI 20MINUT DOPÉKÁM BEZ ALOBALU.

NAKLEPAT A PŘIDAT INGREDIENCE

ZABALIT A ZAŠPENDLIT

UPRAVIT DO PEKÁČKU A ČEKAT,NEZAPOMENOUT NA HODKU PŘIKRÝT ALOBALEM,MASO BY BYLO VYSUŠENÉ

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

vocilka 6. 4. 2010, 11:32
Moc děkuju za tenhle receptík! Potřebovala jsem uplatnit 6 vepřových plátků a hledala... Tohle vypadalo tak jednoduše, ale říkala jsem si, že to bude jako vždycky - trošku vody, peču hodinu - a pak to bude buď spálené, nebo syrové... (6) ... Ale tohle bylo super (clamp) a zvládla to i taková nekuchařka, jako jsem já! (smich) Prostě doslova podle návodu, jen jsem pak na fotkách viděla, že jsem to s cibulí nahusto trošku přehnala ,-), ale výsledek super a mňamózní, mylsím to bylo první vepřový, co nebylo tvrdý, vysušený ani spálený (Y) Všem moc doporučuju, určitě jsem nedělala naposledy! (hello)
tchira 2. 3. 2010, 17:52
(F) (F)ZDRAVÍM DANI!!! (F) (F)TAK ZÁVITKY JSEM VČERA DĚLALA A MĚLY VELIKÝ ÚSPĚCH |:o) |:o) |:o)DOSTALA JSEM OD MANŽELA ŘÁD ZLATÉ VAŘEČKY ,-) ,-) ,-) ,-) ,-),VŠE SE HNED NÉÉ SNĚDLO ALE SEŽRALO (zajic) (zajic) (zajic)NO PROSTĚ VYNIKAJÍCÍ (H) (H) (H) (H)MĚJTE SE HEZKY,DENISA. (L) (L)DĚKUJEME ZA SUPR INSPIRACI A RECEPTÍK [A] :-p (F) (F) (F)
KALAMAJKA 4. 3. 2010, 20:41
@tchira DENI,JSEM RÁDA ŽE CHUTNALO (child4) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie