(recept
si oblíbilo 27 návštěvníků)
Plzeňské pivní závitky

Potřebné ingredience
4 plátky z vepřové plece,sůl,pepř,olej,2 větší žampiony,1 vejce,1 cibule,2 nožičky vídeňského párku,4 plátky anglické slaniny,asi 1/2 lahve piva Gambrinus/nebo jiné/,masox,2 lžíce hladké mouky
Postup přípravy
Na tuku si podusíme nakrájené žampiony-přidáme vejce a necháme srazit.Maso si rozklepeme ,osolíme,opepříme na každý plátek položíme plátek slaniny,doprostřed dáme kopeček houbové směsi a půlku nožičky párku.přeložíme-v kraji trochu sklepneme a spojíme jehlou-aby nám držel pohromadě.V papiňáku si na oleji osmahneme cibulku-vložíme plátky masa-opečeme,zalijeme pivem a trochou vody,přidáme masox,mouku rozmíchanou v troše studené vody-uzavřeme a a dusíme asi 30 minut.Pak maso vyndáme -odstraníme jehly omáčku dochutíme solí a společně s masem ještě prohřejeme.PZ nejlépe chutná s dušenou rýží.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Ledura
(upraveno)
22. 2. 2012, 22:17



nahlásit

chalupnicka
(upraveno)
23. 2. 2012, 12:23
@Ledura
Děkuji

nahlásit

RosMar
(upraveno)
28. 3. 2011, 12:28
Dělala jsem včera a musím říct,že závitky jsou moooc dobré
.Děkuji za recept
...Martina




nahlásit

chalupnicka
(upraveno)
29. 3. 2011, 8:22
@RosMar
Tak to mě moc těší a díky za pochvalu Alča

nahlásit

lidare
(upraveno)
4. 3. 2011, 9:13




nahlásit

chalupnicka
(upraveno)
8. 3. 2011, 10:13
@lidare
Děkuji-je to mňamka

nahlásit

gonzar
(upraveno)
1. 3. 2011, 21:38
Ali, já bych to měla blíž, než Květa, ale asi je už pozdě, že?
Recept se mi moc líbí a vypadá to skvěle. Někdy určitě vyzkouším, díky.















nahlásit

chalupnicka
(upraveno)
2. 3. 2011, 13:57
@gonzar
Jo jo-přesně tak již je zbaštěno



nahlásit
KáKá
(upraveno)
28. 2. 2011, 12:03
Dala bych si....


nahlásit

chalupnicka
(upraveno)
28. 2. 2011, 12:04
@KáKá
Tak přijďte-ještě máme.

nahlásit
KáKá
(upraveno)
28. 2. 2011, 18:51
@chalupnicka
Mám to přes celou republiku skoro




nahlásit

chalupnicka
(upraveno)
1. 3. 2011, 8:40
@KáKá
Tak to hold zase zbaštíme sami

nahlásit