Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Španělské ptáčky

0.0
Španělské ptáčky

Potřebné ingredience

Na 4 ptáčky potřebujeme 4 plátky kotlety,cca 10 dkg anglické slaniny,5 dkg šunkového salámu nebo šunky,plnotučná hořčice,sůl,pepř,smetana,hladká mouka,1 cibule,trochu oleje,asi 1l vody,4 vajíčka,máslo

Postup přípravy

Usmažíme si na másle vajíčka a necháme vychladnout.Naklepeme plátky masa,osolíme,opepříme,potřeme hořčicí,dáme na to plátek šunky,anglickou slaninu a usmažená vajíčka(někdo dává kyselý okurek nebo papriku,ale nám to nechutná,tak to nedávám).Zamotáme do roládek a párátkama to spojíme tak, aby se ptáček nerozmotal.Osmažíme si cibulku na oleji, na to dáme ptáčky osmahnout ze všech stran,zalijeme vodou a vaříme pod pokličkou do měkka.Potom zahustíme smetanou smíchanou s hladkou moukou a povaříme.Podáváme s rýží.

rozehřejeme si máslo...

Přidáme vajíčka...

A máme usmaženo,necháme vychladnout...

Naklepat,osolit,opepřit,...

Potřít hořčicí...

Dáme šunku nebo šunkový salám...

Anglickou slaninu...

Vajíčka...

Zamotáme tak, aby se nám nerozdělaly,párátkama spojíme...

Osmažíme cibulku...

Osmažíme ptáčky ze všech stran...

...

Zalijeme vodou a vaříme do měkka....pak zahustíme smetanou a hl. moukou a to už jsem nestihla vyfotit....

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lidare 23. 8. 2011, 12:26
(Y)Máte to parádní a taky to doma milujem :-)
Kamis1 24. 8. 2011, 4:26
@lidare Děkuji (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie