(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Rozsypané španělské ptáčky
Potřebné ingredience
vepř. plátky, hořčice, cibule, žqmpiony, párek, vejce natvrdo, okurky kyselé, hl. mouka
Postup přípravy
Cibulku zpěníme na oleji, přidáme osolené opepřené a hořčicí potřené vepřové plátky. Pak přidáme žampiony, podlijeme vodou a dusíme doměka.
Pak přidáme na kousky nakrájené párky, okurky a vajíčka a trošku ještě hořčice a chvíli povaříme. Poté zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodě a 15 minut povaříme.
Podáváme s bramborem, nebo uvařenými noky. Dobrou chuť.
Pak přidáme na kousky nakrájené párky, okurky a vajíčka a trošku ještě hořčice a chvíli povaříme. Poté zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodě a 15 minut povaříme.
Podáváme s bramborem, nebo uvařenými noky. Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé