Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Rozsypané španělské ptáčky

0.0
Rozsypané španělské ptáčky

Potřebné ingredience

vepř. plátky, hořčice, cibule, žqmpiony, párek, vejce natvrdo, okurky kyselé, hl. mouka

Postup přípravy

Cibulku zpěníme na oleji, přidáme osolené opepřené a hořčicí potřené vepřové plátky. Pak přidáme žampiony, podlijeme vodou a dusíme doměka.
Pak přidáme na kousky nakrájené párky, okurky a vajíčka a trošku ještě hořčice a chvíli povaříme. Poté zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodě a 15 minut povaříme.
Podáváme s bramborem, nebo uvařenými noky. Dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie