(recept
si oblíbilo 20 návštěvníků)
Arabelčin španělský ptáček
Potřebné ingredience
Vepřové, nebo hovězí plátky, sůl, hořčice, salám, vajíčko natvrdo, kyselé okurky, párek, slanina, cibule, olej, pepř.
Postup přípravy
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Poté na ně naskládáme kolečka salámu, 1/4 vajíčka, kousek kyselé okurky a slaniny. Pak plátky svineme, zavážeme nití. Do hrnce dáme na olej nakrájenou cibuli, pak ptáčky z obou stran opečeme. Vše přendáme do remosky, podlijeme vodou a pečeme do změknutí. Potom maso vyjmeme, omáčku zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a chvíli provaříme. Maso pak vrátíme zpátky. Vhodná příloha - rýže, brambor, br. kaše.
naklepané, osolené,opepřené plátky masa
potřené hořčicí
pokladeny plátky salámu
na plátky dáme okurku, vajíčko, slaninu
smotané závitky masa
maso opečeme na cibulce z každé strany
maso na řezu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Lucka86
(upraveno)
15. 5. 2014, 14:09
Je to vynikající.
Luccy1025
(upraveno)
24. 9. 2010, 10:28
Super receptík dělávám podle Vás a vždycky si pošmákneme
arabelka
(upraveno)
27. 9. 2010, 18:38
@Luccy1025
Luci děkuju moc, potěšilo mě to