(recept
si oblíbilo 20 návštěvníků)
Arabelčin španělský ptáček

Potřebné ingredience
Vepřové, nebo hovězí plátky, sůl, hořčice, salám, vajíčko natvrdo, kyselé okurky, párek, slanina, cibule, olej, pepř.
Postup přípravy
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Poté na ně naskládáme kolečka salámu, 1/4 vajíčka, kousek kyselé okurky a slaniny. Pak plátky svineme, zavážeme nití. Do hrnce dáme na olej nakrájenou cibuli, pak ptáčky z obou stran opečeme. Vše přendáme do remosky, podlijeme vodou a pečeme do změknutí. Potom maso vyjmeme, omáčku zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a chvíli provaříme. Maso pak vrátíme zpátky. Vhodná příloha - rýže, brambor, br. kaše.

naklepané, osolené,opepřené plátky masa

potřené hořčicí

pokladeny plátky salámu

na plátky dáme okurku, vajíčko, slaninu

smotané závitky masa

maso opečeme na cibulce z každé strany

maso na řezu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Lucka86
(upraveno)
15. 5. 2014, 14:09
Je to vynikající.


nahlásit

Luccy1025
(upraveno)
24. 9. 2010, 10:28
Super receptík
dělávám podle Vás a vždycky si pošmákneme








nahlásit

arabelka
(upraveno)
27. 9. 2010, 18:38
@Luccy1025
Luci děkuju moc, potěšilo mě to


nahlásit