Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 20 návštěvníků)

Arabelčin španělský ptáček

0.0
Arabelčin španělský ptáček

Potřebné ingredience

Vepřové, nebo hovězí plátky, sůl, hořčice, salám, vajíčko natvrdo, kyselé okurky, párek, slanina, cibule, olej, pepř.

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Poté na ně naskládáme kolečka salámu, 1/4 vajíčka, kousek kyselé okurky a slaniny. Pak plátky svineme, zavážeme nití. Do hrnce dáme na olej nakrájenou cibuli, pak ptáčky z obou stran opečeme. Vše přendáme do remosky, podlijeme vodou a pečeme do změknutí. Potom maso vyjmeme, omáčku zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a chvíli provaříme. Maso pak vrátíme zpátky. Vhodná příloha - rýže, brambor, br. kaše.

naklepané, osolené,opepřené plátky masa

potřené hořčicí

pokladeny plátky salámu

na plátky dáme okurku, vajíčko, slaninu

smotané závitky masa

maso opečeme na cibulce z každé strany

maso na řezu

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Lucka86 15. 5. 2014, 14:09
Je to vynikající. (Y) |:o)
Luccy1025 24. 9. 2010, 10:28
Super receptík (clamp) (clamp) dělávám podle Vás a vždycky si pošmákneme (zajic) (zajic) (zajic) (Y) (Y) (Y)
arabelka 27. 9. 2010, 18:38
@Luccy1025 Luci děkuju moc, potěšilo mě to (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie