Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

Marinované zapečené plátky

0.0
Marinované zapečené plátky

Potřebné ingredience

500g vepřové kýty nebo plece, zakysaná smetana, 150g strouhaného eidamu. Na marinádu: 2 vejce, 2 lžíce hořčice, 3 lžíce ostrého kečupu, sůl, pepř.

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, mírnš osolíme a opepříme. Naložíme do marinády (smíchání všech ingrediencí) a necháme do druhého dne v lednici. Poté zprudka opečeme na oleji, přendáme na plech vyložený pečícím papírem, na každý plátek natřeme zakysanou smetanu a zasypeme sýrem. Pečeme na 200°C 20 - 30min.

...

...

...

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

krhak 18. 7. 2012, 23:30
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie