Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 115 návštěvníků)

Výborné zapečené řízky

0.0
Výborné zapečené řízky

Potřebné ingredience

Vepřové řízky, strouanka, vejce, 4,5 lžíce kečupu, 4,5 lžíce hořčice, 1lžíce Podravky a 3dl vody

Postup přípravy

Řízky mírně osolíme, naklepeme ve strouhance, namočíme ve vejci a zprudka opečeme na pánvi. Řízky narovnáme do zapékací mísy a zalijeme směsí z kečupu, hořčice, Podravky a vody a dáme zapéct asi na 200°C na 30minut do trouby. Podáváme s bramborovou kaší.

řízky před zalitím směsí

po zalití

a konečně zapečené

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 3. 1. 2013, 13:48
|:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
ililina 3. 1. 2013, 13:07
Dnes jsem dělala k obědu a moc chválím, je to výborné (Y)
Theliss 17. 12. 2012, 17:05
trošku mi tam chyběl pepř.. dělala jsem z kuřecího a musím říct, že je potřeba to péct určitě o něco déle, ale je to super :-)
vergule 31. 1. 2012, 9:54
Včera jsme hledali inspiraci k dnešnímu obídku , náš 5 synek si umínil ,že chce tohle co je na fotce , tak jsem dnes vyzkoušela , a měl výbornou volbu moc jsme si pochutnali byla to fakt bašta ...Dkujeme za receptík
pufka001 1. 2. 2012, 7:51
@vergule Tak to je vidět, že váš syn má dobrý vkus :-D :-D :-D a jsem ráda že vám chutnalo.
nekup to 8. 1. 2012, 12:00
Už jsou v troubě :-)
nekup to 8. 1. 2012, 15:50
@nekup to Byla to fakt bašta, určitě se budeme k receptu vracet (F)
pufka001 10. 1. 2012, 20:57
@nekup to Díky, my tohle jídlo milujeme (pl). Dnes jsem ho musela opět uvařit.
jaja val 10. 12. 2011, 12:01
Včera jsem to vařila a je to vážně vynikající bašta (clamp) (Y) (clamp) (Y) všichni jsme si moc pochutnali (pl) (pl) (pl) (pl). Díky za skvělý nápad (L) (L) (L) (L) brzy budu dělat znovu (L) (L) hezký vánoce (stromecek) (stromecek)
pufka001 11. 12. 2011, 14:32
@jaja val Děkuji, jsem ráda že vám chutnalo. (H) :-) (H)
kellystova 6. 12. 2011, 21:33
(F) Už jsem dělala podobné, byla to velká mňamka (jidlo) Určitě udělám nyní podle Vás. Hned bych si dala (clamp) (clamp) (clamp) DÍKY za receptík (Y) (hello)
pufka001 11. 12. 2011, 14:35
@kellystova Děkuji, u nás je to hodně oblíbené jídlo (pl)
mimicek 6. 12. 2011, 20:55
Recept zapsaný, teď už jen vyzkoušet (L) (pl) (pl) (pl)
ivana.king 26. 11. 2011, 23:46
Vyzkoušeno - výborné! Moc jsme si pochutnali, určitě budu dělat častěji! (Y) (L) (hello)
pufka001 30. 11. 2011, 8:17
@ivana.king Díky, jsem ráda, že vám chutnalo (flower) (flower) (flower)
hpadmin 25. 11. 2011, 11:42
no tedy ?? vždyt to jídlo vypadá moc dobře a určitě i chutná.hnedka dneska se o ten receptík pokusím. moc děkuji za tip :-)
r 1947 23. 11. 2011, 8:31
Určitě vyzkouším. Mám ráda tyhle šťávy. Díky za recept. (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (hello)
pufka001 23. 11. 2011, 12:38
@r 1947 Jsem ráda že vás recept zaujal. My se o tu omáčku pereme , jak je to dobré. Hlavně opatrně se solí, Podravka je hodně slaná. (jidlo)
koblizecek 17. 11. 2011, 7:09
Dulezite je,ze to chutna.Me to naopak zaujalo vypada to chutne.Ja omacky miluju. (clamp)
želva17 16. 11. 2011, 0:11
prominte,ale vypadá to strašně.Nesnáším takhle dané jídlo na talíři.Jak pro prasata. :-o
LucOss 1. 2. 2012, 14:25
@želva17 bože můj vy jste ale neurvalá, asi doma nějaký prasata krmíte když můžete soudit +o(
Dáňula 23. 11. 2011, 7:11
@želva17 8o| 8o| 8o| a já zase nesnáším komentáře tohoto typu (6) (6) (6) příště ušetřete prosím tyto stránky takovými výrazy !!! Hrůza !!! 8o| 8o| 8o|
kopretina123 23. 11. 2011, 13:00
@Dáňula Zajímalo by mě, jak by toto jídlo Želva 17 naservírovala jinak. Já bych si tedy dala hned. A je to dobrá inspirace.Obrácené řízky také zapékám, ale bez té omáčky, toto bude vítaná změna.
IvanaQ 20. 11. 2011, 10:32
@želva17 Je vidět, že s krmením prasat máte zkušenosti ,-)
Rozinka123 15. 12. 2011, 17:31
@IvanaQ ,-) ,-) Už jdu na to a nastrojím to přesně takto, mňááám! (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie