(recept
si oblíbilo 115 návštěvníků)
Výborné zapečené řízky

Potřebné ingredience
Vepřové řízky, strouanka, vejce, 4,5 lžíce kečupu, 4,5 lžíce hořčice, 1lžíce Podravky a 3dl vody
Postup přípravy
Řízky mírně osolíme, naklepeme ve strouhance, namočíme ve vejci a zprudka opečeme na pánvi. Řízky narovnáme do zapékací mísy a zalijeme směsí z kečupu, hořčice, Podravky a vody a dáme zapéct asi na 200°C na 30minut do trouby. Podáváme s bramborovou kaší.

řízky před zalitím směsí

po zalití

a konečně zapečené
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
3. 1. 2013, 13:48










nahlásit
ililina
(upraveno)
3. 1. 2013, 13:07
Dnes jsem dělala k obědu a moc chválím, je to výborné

nahlásit
Theliss
(upraveno)
17. 12. 2012, 17:05
trošku mi tam chyběl pepř.. dělala jsem z kuřecího a musím říct, že je potřeba to péct určitě o něco déle, ale je to super

nahlásit

vergule
(upraveno)
31. 1. 2012, 9:54
Včera jsme hledali inspiraci k dnešnímu obídku , náš 5 synek si umínil ,že chce tohle co je na fotce , tak jsem dnes vyzkoušela , a měl výbornou volbu moc jsme si pochutnali byla to fakt bašta ...Dkujeme za receptík
nahlásit

pufka001
(upraveno)
1. 2. 2012, 7:51
@vergule
Tak to je vidět, že váš syn má dobrý vkus
a jsem ráda že vám chutnalo.



nahlásit
nekup to
(upraveno)
8. 1. 2012, 12:00
Už jsou v troubě

nahlásit
nekup to
(upraveno)
8. 1. 2012, 15:50
@nekup to
Byla to fakt bašta, určitě se budeme k receptu vracet

nahlásit

pufka001
(upraveno)
10. 1. 2012, 20:57
@nekup to
Díky, my tohle jídlo milujeme
. Dnes jsem ho musela opět uvařit.

nahlásit
jaja val
(upraveno)
10. 12. 2011, 12:01
Včera jsem to vařila a je to vážně vynikající bašta
všichni jsme si moc pochutnali
. Díky za skvělý nápad
brzy budu dělat znovu
hezký vánoce
















nahlásit

pufka001
(upraveno)
11. 12. 2011, 14:32
@jaja val
Děkuji, jsem ráda že vám chutnalo.



nahlásit

kellystova
(upraveno)
6. 12. 2011, 21:33







nahlásit

pufka001
(upraveno)
11. 12. 2011, 14:35
@kellystova
Děkuji, u nás je to hodně oblíbené jídlo

nahlásit

mimicek
(upraveno)
6. 12. 2011, 20:55
Recept zapsaný, teď už jen vyzkoušet




nahlásit

ivana.king
(upraveno)
26. 11. 2011, 23:46
Vyzkoušeno - výborné! Moc jsme si pochutnali, určitě budu dělat častěji!



nahlásit

pufka001
(upraveno)
30. 11. 2011, 8:17
@ivana.king
Díky, jsem ráda, že vám chutnalo



nahlásit
hpadmin
(upraveno)
25. 11. 2011, 11:42
no tedy ?? vždyt to jídlo vypadá moc dobře a určitě i chutná.hnedka dneska se o ten receptík pokusím. moc děkuji za tip

nahlásit

r 1947
(upraveno)
23. 11. 2011, 8:31
Určitě vyzkouším. Mám ráda tyhle šťávy. Díky za recept.





nahlásit

pufka001
(upraveno)
23. 11. 2011, 12:38
@r 1947
Jsem ráda že vás recept zaujal. My se o tu omáčku pereme , jak je to dobré. Hlavně opatrně se solí, Podravka je hodně slaná.

nahlásit

koblizecek
(upraveno)
17. 11. 2011, 7:09
Dulezite je,ze to chutna.Me to naopak zaujalo vypada to chutne.Ja omacky miluju.

nahlásit
želva17
(upraveno)
16. 11. 2011, 0:11
prominte,ale vypadá to strašně.Nesnáším takhle dané jídlo na talíři.Jak pro prasata.

nahlásit

LucOss
(upraveno)
1. 2. 2012, 14:25
@želva17
bože můj vy jste ale neurvalá, asi doma nějaký prasata krmíte když můžete soudit

nahlásit

Dáňula
(upraveno)
23. 11. 2011, 7:11
@želva17
a já zase nesnáším komentáře tohoto typu
příště ušetřete prosím tyto stránky takovými výrazy !!! Hrůza !!!









nahlásit
kopretina123
(upraveno)
23. 11. 2011, 13:00
@Dáňula
Zajímalo by mě, jak by toto jídlo Želva 17 naservírovala jinak. Já bych si tedy dala hned. A je to dobrá inspirace.Obrácené řízky také zapékám, ale bez té omáčky, toto bude vítaná změna.
nahlásit
IvanaQ
(upraveno)
20. 11. 2011, 10:32
@želva17
Je vidět, že s krmením prasat máte zkušenosti

nahlásit
Rozinka123
(upraveno)
15. 12. 2011, 17:31
@IvanaQ
Už jdu na to a nastrojím to přesně takto, mňááám!



nahlásit