VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Plumlovský řízek s opékanými bramborami a zeleninovou…
Potřebné ingredience
vepřová kýta, sůl, koření, vejce, mléko, česnek, hladká mouka, brambory, olej, zelenina na oblohu
Postup přípravy
Na řízky nejlépe vepřovou kýtu, kterou naklepeme a osolíme. Obalíme v těstíčku asi ze dvou vajec, soli, trochu mléka, lisovaný česnek, můžem nastrouhat i sýr a na zahuštění hladké…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Vepřová roláda
Potřebné ingredience
1,5 - 2 kg vepřové plece(vyšlo na dvě rolády), koření, hořtice, 6 vajec, tuk, barevné papriky, cibule, tuk na vymazání pekáče
Postup přípravy
Maso rozřežeme tak, aby nám z toho vznikla placka na zabalení a naklepeme. Maso okořeníme (sůl, pepř, grilovací koření) a potřeme hořticí. Z vajíček si připravíme smaženici, do…