Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Vepřová roláda

0.0
Vepřová roláda

Potřebné ingredience

1,5 - 2 kg vepřové plece(vyšlo na dvě rolády), koření, hořtice, 6 vajec, tuk, barevné papriky, cibule, tuk na vymazání pekáče

Postup přípravy

Maso rozřežeme tak, aby nám z toho vznikla placka na zabalení a naklepeme. Maso okořeníme (sůl, pepř, grilovací koření) a potřeme hořticí. Z vajíček si připravíme smaženici, do které nakrájíme barevné papriky. Smaženici pokladem na naklepané maso a zabalíme. Aby maso dobře drželo, zpevníme roládu omotáním provázku. Roládu dáme na vymazaný pekáč, trochu podlijeme a přidáme nakrájenou cibuli. Pečeme asi na 225 stupňů cca 2 hodiny. Podáváme nejlépe s rýží.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

killer 8. 2. 2009, 12:35
(Y) (Y)právě jsme s enacpali rolády podle Vašeho receptu (pl) (pl) (pl) (pl) moc velká mňamka (clamp) (clamp) to my můžem (Y) (Y) a te´d si dáme (C)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie