Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové ledvinky v rýži

Vepřové ledvinky v rýži

Potřebné ingredience

5 ledvinek,mleko, cibulka, pepr, mlety kmin,hrnecek ryze, podravka nebo jine polevkove koreni

Postup přípravy

Den predem si pripravte ledvinky, ktere zbavte kanalku (ja je rozpulim a vykraiím cast ledvinek bez kanalku),protože to musite delat kousek po kousku, tak rovnou budete mit…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Masíčko s žížalkama

Masíčko s žížalkama

Potřebné ingredience

1-2 cibule, 0,5 - 1kg masa, slehacka, sul, pepr, event. koreni dle chuti. Na zizalky: 0,5kg hl. mouky,1 lzicka soli, 1 lzicka octa, 300ml vody

Postup přípravy

Nejprve si pripravime testo na zizalky. Ze vsech surovin vypracujeme hladke testo ktere se nelepi a nechame alespon 1h odpocinout pod uterkou. V teto dobe si pripravime masicko.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Dobroučké masíčko

Dobroučké masíčko

Potřebné ingredience

3/4 kg krkovicky nebo jineho masa. Marinada: 3 vejce, 1,5 lzice maggi, 1,5 lzice majoranky, 1 lzicka soli, 1/4 lzicky pepre, 1/2 lzicky mleteho kminu, 1/2 lzicky kari, 1/2 lzicky worchestrove omacky, jednu malou susenou feferonku, 7 strouzku cesneku, 2 lzice solamylu

Postup přípravy

Vsechny suroviny na marinadu smichame. Masicko naklepeme a namacime do marinady a davame do misky kterou muzeme uzavrit, marinadou ktera nam zustane jeste prelejeme masicko,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Rychlý kotlík

Rychlý kotlík

Potřebné ingredience

3 platky krkovicky, 250g zampionu, brambory, cbule, sul, kmin, pepr, 1 smetana

Postup přípravy

Do pekacku vsechny prisady na velke kusy nakrajime, okorenime a zalijeme smetanou, priklopime nebo prikrejeme alobalem a dame pect do trouby ca 35min. Pak uz jen podavame. Dobrou…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Závitky z vepř.masa v římském hrnci

Závitky z vepř.masa v římském hrnci

Potřebné ingredience

4 vepřové plátky, 2 nožičky paprikové klobásy, 2 kyselé okurky, 2 cibule, hořčice, sůl, pepř, 1 kg syrových brambor, 5 stroužků česneku, mletá paprika sladká i pálivá, 1 lžíce petrželky, 1 šlehačka

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, na každý plátek přidáme cibuli nakrájenou na půlkolečka, 1/2 klobásy a 1/2 okurky. Zavineme, spíchneme párátky. Do hrnce…

Zobrazit více...

Kategorie