Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Mleté maso

Přidat recept
MLETÉ MASO
Maďarské (Tündinčiny) kapustové závitky s masem, rýží a zakysanou smetanou.

Maďarské (Tündinčiny) kapustové závitky s masem, rýží…

Potřebné ingredience

Kapusta, mleté maso cca 1 kg, rýže 300-400g, cibule, paprika, mletá paprika, sůl, pepř, čili koření, protlak (spíše rajčatová šťáva), zakysaná smetana.

Postup přípravy

Kapustu rozebereme, dáme spařit na cca 1 minutu, tvrdší žílu odřízneme.
V kastrůlku si osmahneme cibulku, papriku na kousky a ke konci mletou papriku.
V míse zamícháme…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Vynikající Gurmánské plněné papriky

Vynikající Gurmánské plněné papriky

Potřebné ingredience

6 baculatých barevných paprik 4 rajčata 3 cibule 600 g mletého masa 1 vejce 1 lžíce hořčice 1 lžíce smetany sůl pepř čerstvá majoránka bylinková sůl (vegeta) hrst strouhanky 1 stroužek česneku špetku koření Čubrica hrst syrové rýže 2 bobkové listy 4 kuličky nového koření 4 kuličky celého pepře 4 kostky cukru rajský protlak „passata di pomodoro“ (cca 500 g) kostka masoxu (může být na posílení chuti, ale nemusí)nejlepší je domácí vývar špetka skořice 1 dl vody

Postup přípravy

Právě dělám a voní z trouby po celé kuchyni, inspirovala jsem se na netu...
Připravené a očištěné papriky od žebroví a semínek naplníme masovou směsí. Tu připravíme z mletého…

Zobrazit více...

Kategorie