Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Mleté maso

Přidat recept
MLETÉ MASO
Plněné papriky s masem ryží a houbama

Plněné papriky s masem ryží a houbama

Potřebné ingredience

20 nepálivých paprik,1 kg drůbeží sekané ,6 sáčku nevařené rýže , 2 lžičky soli ,2 lžičky drceného kmínu ,2 cibule ,500 g nakrajených hub.

Postup přípravy

Omyté a vydlabané papriky dobře umyjeme plníme touhle náplní \r\nNejdříve si připravíme náplň, osmažíme jsi dozlatova cubuli a když je cibule osmažená přidáme nakrajené houby…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Výborná domácí sekáná  moje dětičky jí milujou:-)

Výborná domácí sekáná moje dětičky jí milujou:-)

Potřebné ingredience

500g mletého masa, 2 celá vejce, 5 stroužků česneku, 1 větší cibule, asi 7cm dlouhý kus pórku, 1 houska + trocha vlažného mléka, 1 čajová lžička Solamylu, 5dkg špeku, 1 čajová lžička mleté sladké pariky, 1 čajová lžička drceného kmínu, asi 3-5 polévkových lžic strouhanky (dle potřeby), 1 čajová lžička Solčanky nebo Podravky, sůl

Postup přípravy

Mleté maso, česnek, špek a housku protáhnu mlýnkem na maso (nemusíte, stačí vše pokrájet nadrobno, ale je to lepší). Housku jsme předem namočili v mléce a poté lehce vymačkali.…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Tatarák

Tatarák

Potřebné ingredience

400 g pravé svíčkové lžíce krájené cibule lžíce hořčice lžíce kečupu lžíce worchesterové omáčky sůl mletý pepř 2 žloutky česnek chléb

Postup přípravy

Maso dvakrát přemeleme, aby bylo jemné a pokud máme rádi opravdu jemný tatarák, můžeme maso naškrábat nožem. Maso dáme do misky, přidáme cibuli, hořčici, worchesterovou omáčku,…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Rychlý segedín

Rychlý segedín

Potřebné ingredience

Mleté vepřové maso Brambory Kyselé zelí Pórek Paprika Cibule Sýr eidam Česnek Drcený kmín Sůl Olej Smetana

Postup přípravy

Na pánvi osmažíme najemno nakrájenou cibuli, česnek, mleté vepřové maso, osolíme, přidáme drcený kmín, nakrájenou červenou papriku, pórek a nakonec kyselé zelí a vše důkladně…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Zelné závitky

Zelné závitky

Potřebné ingredience

4 ks zelných listů 200 g mletého masa 4 rohlíky 1 cibule 1 vejce 8 plátků slaniny 5 brambor 2 lžíce sádla 1/2 dc sladké smetany petrželka pepř sůl

Postup přípravy

Spaříme zelí, vyřízneme košťál. Namočíme rohlíky, vymačkáme je a dáme do mletého masa. Cibuli nakrájíme na jemno, přidáme vejce, sůl a pepř. Směsí naplníme oloupané listy zelí a…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Sekaná podle pani Blanky Blanka B. (vegga) děkuji za vyborný receptík

Sekaná podle pani Blanky Blanka B. (vegga) děkuji za…

Potřebné ingredience

500g mletého masa, 2 celá vejce, 5 stroužků česneku, 1 větší cibule, asi 7cm dlouhý kus pórku, 1 houska + trocha vlažného mléka, 1 čajová lžička Solamylu, 5dkg špeku, 1 čajová lžička mleté sladké pariky, 1 čajová lžička drceného kmínu, asi 3-5 polévkových lžic strouhanky (dle potřeby), 1 čajová lžička Solčanky nebo Podravky, sůl

Postup přípravy

Mleté maso, česnek, špek a housku protáhnu mlýnkem na maso (nemusíte, stačí vše pokrájet nadrobno, ale je to lepší). Housku jsme předem namočili v mléce a poté lehce vymačkali.…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Čevabčiči podle mě na plechu

Čevabčiči podle mě na plechu

Potřebné ingredience

1Kg mletého masa nebo drůbežé sekané 2 vejce 5 lžic hladké mouky 2 lžíce kečupu 2 lžíce hořčice 1 žemle 1 lžička soli Příloha- 1 kg brambor 1 cibule rajčata kukuřičky okurky kyselé nebo salátové

Postup přípravy

Všechny přísady na mleté maso uhnětem nebo rozmixujem spolu s masem v robotu.Poté tvarujem šišky ,dáme na plech a a podlijeme vodou a trochou oleje , maso stále otáčíme aby bylo…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Luhačovický špaček z mletého masa - 4 porce

Luhačovický špaček z mletého masa - 4 porce

Potřebné ingredience

Luhačovický špaček je vzpomínkou na uplynulé roky. Kluci zalovili v normalizačních „Normách teplých pokrmů“ a tuto specialitu ukázali světu. Je to dobrá a vydatná uzenářská specialita, možná by stačila pro osm strávníků a ne pro čtyři, jak píšeme. Je k ní totiž výborná příloha v podobě netradičního teplého salátu! Záleží na tom, jací jste jedlíci a jak jste hladoví.

250 g mletého hovězího masa
250 g mletého vepřového masa
1 vejce
1 větší cibule
2 lžíce strouhanky
hrst petrželové natě
sladká mletá paprika
mletý pepř
sůl
2 lžíce hořčice
4 ostravské klobásy
4 dlouhé plátky slaniny
2 lžíce oleje
2 lžíce kečupu

Postup přípravy

1. Mleté maso dobře vymícháme se strouhankou, mletou paprikou, pepřem, vejcem, jemně krájenou cibulí a petrželovou natí.
2. Z těsta vytvarujeme širší oválné řízky, potřeme…

Zobrazit více...

Kategorie