Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 32 návštěvníků)

Tatarák

0.0
Tatarák

Potřebné ingredience

400 g pravé svíčkové
lžíce krájené cibule
lžíce hořčice
lžíce kečupu
lžíce worchesterové omáčky
sůl
mletý pepř
2 žloutky
česnek
chléb

Postup přípravy

Maso dvakrát přemeleme, aby bylo jemné a pokud máme rádi opravdu jemný tatarák, můžeme maso naškrábat nožem. Maso dáme do misky, přidáme cibuli, hořčici, worchesterovou omáčku, osolíme, opepříme, přidáme žloutky, vše dobře promícháme a dáme vychladit. K masu osmažíme topinky a společně podáváme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

irena49 5. 10. 2009, 10:26
(Y) (Y) super ten miluji. Úplně jste mi nadělala chutě, že si ho budu muset také udělat. Máte to nádherně naservírované. (clamp) (clamp) (clamp) |:o) |:o)
cherba 4. 10. 2009, 22:21
Nádherný pohled, skvostně naservírovaný tataráček. (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
nigina 4. 10. 2009, 21:32
Mňááááám :-p mňam :-p.... slinky mi tečú na klávesnicu, nestačím pregĺgať. Milujem tatarák, ale už som ho nejedla, ani napamätám. Kvôli surovému mäsu a surovému žĺtku :^) do prknaááá 8o| 8o| 8o| Inak to servírovanie tataráku máte skvostné, ešte som tak nevidela podávať. Paráda! (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie