Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept

ADANA KEBAB

0.0
ADANA KEBAB

Potřebné ingredience

500g mletého skopového nebo jehněčího masa 100g tuku ze zadní částo skopového mletý černý a červený pepř zelená petrželka - nasekat najemno půl lžičky mleté papriky sůl

Postup přípravy

Mleté maso smícháme s najemno nakrájeným tukem, osolíme, opepříme černým a červeným pepřem, přidáme najemno nakrájenou petrželku a řádně promícháme. Necháme asi 12 hodin odležet.
Maso rukama namačkáme na špejli nebo jehlu do tenkého válečku viz. obrázek. Ty potom z obou stran opékame na grilu nebo v mangalu cca 7 minut.
Jako přílohu podáváme grilovaná rajčata a grilované papriky ,rýže a pita chléb.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie