Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

MORTADELA

0.0
MORTADELA

Potřebné ingredience

1 kg vepřového bůčku , 6 vajec , 2 lžičky mleté papriky sladké , 5 stroužků česneku , sůl , pepř a vegeta dle chuti .

Postup přípravy

Bůček semelu a přidám všechno koření i česnek a dobře promíchám . K tomu přimíchám vejce a nechám do druhého dne stát . Pak nandám do tlačenkového sáčku viz. obrázkový postup . Do hrnce napustím studenou vodu , na dno dám utěrku a mortadelu . Když začne vařit , stopnu hodinu a půl . Hotovo , já ji dávala k bramborové kaši , ale dobrá je i vychlazená s chlebem a cibulí .

naložené maso

připravený pytlík

nandám a svážu

připravené na vaření

vaříme pod pokličkou a pod vodou , za chvíli vyplave v polovině vaření otočíme

papáme

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie