
![]() |
končící aukce | ![]() ![]() |
novinky na Mimishopu | ![]() ![]() |
návod na inzerci | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmínky inzerce | ![]() ![]() |
možnosti reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
INZERÁTY | TESTOVÁNÍ | SOUTĚŽE | HODNOCENÍ | KOMENTÁŘE | DISKUSE | FOTKY | MAGAZÍN | BLOGY | NÁVODY | BYDLENÍ | PORADNA | RECEPTY | VTÍPKY | ![]() |
POSLEDNĚ KOMENTOVANÉ RECEPTY ♥♥Nejfantastičtější jablkový dia koláč♥♥ (6) 3.2.2019, 10:00 Chia puding s ovocem (4) 29.12.2018, 10:43 KANDOVANÁ DÝNĚ (5) 28.12.2018, 21:22 Ovocná koža (2) 11.6.2017, 15:40 DORT TIRAMISU * DIA (8) 27.11.2016, 21:59 Tvarohový řez s čerstvým ovocem (4) 30.4.2016, 23:13 DIA ovocný koláč :) (2) 20.3.2016, 17:20 Mango Chia Puding (1) 24.11.2015, 9:46 Dia vánoční cukroví (1) 22.11.2015, 11:08 Jablečný štrůdl z ovesných vloček (12) 6.4.2015, 8:41 |
DISKUSE O RECEPTECH žádosti o radu prosím pište pouze do diskusí o receptech |
Celkem: 51 (zobrazuje se 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5, 6 další >> |
DIA RECEPTY |
![]() testovací fotoPOTŘEBNÉ PŘÍSADY test rýže mouka strouhanka POSTUP PŘÍPRAVY testovací ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Eliška M. (Podpora MMB) ID 202514 | další recepty KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ |
DIA RECEPTY |
![]() PRO MILOVNICI FOTBALUPRO INSPIRACI POTŘEBNÉ PŘÍSADY JEN PRO INSPIRACI POSTUP PŘÍPRAVY KORPUS - CITRONOVO VANILKOVÝ 1.KRÉM - SMETANOVO MASCARPONOVÝ 2.KRÉM - SMETANOVÝ ČOKOLÁDOVÝ = PAŘÍŽ ČOKOLÁDOVÁ GANACHE - na obmazání celého dortu KRÉM NA ZDOBENÍ - bílkovo máslový, dobarvený zelenou potavinář. barvičkou ZELENÝ KOUSEK FONDÁNU - na horní část dortu + obarvený kokos ZDOBENÍ - vymodelované z fondánu PEČÍCÍ FORMA - rozměr 34x24 cm Zobraz více ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Věra Š. (Arěv52) ID 463222 | další recepty KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ |
DIA RECEPTY |
Chia puding s ovocemPOTŘEBNÉ PŘÍSADY 200 ml mléka 1 lžíce medu 3 lžíce chia semínek (cca 50 g) 1 lžíce strouhaného kokosu čerstvé ovoce podle chuti bílý jogurt, ovesné vločky POSTUP PŘÍPRAVY Budeme potřebovat zhruba 10 minut na přípravu, 1 noc pak na chlazení a tuhnutí, budou z toho 2 porce V odstátém mléku rozmícháme med, chia semínka a strouhaný kokos. Vše promícháme, dáme do dvou misek nebo skleniček s tím, že si necháme od okraje nějaké volné místo na čerstvé ovoce. Takto připravený chia puding hodíme na 25 minut do chladničky, vytáhneme, promícháme a dáme zpět přes noc. Jde o to, že chia semínka rosolovatí a promícháním bude konzistence všude stejná. Druhý den máme puding hotový, podle chuti můžeme přidat čerstvé ovoce smíchané třeba s jogurtem a ovesnými vločkami. Zobraz více ... ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbili 2 návštěvníci) Lucie N. (Lucccio) ID 618485 | další recepty KOMENTÁŘE (4) poslední: 29.12.2018, 10:43 | PŘIDAT KOMENTÁŘ |
DIA RECEPTY |
![]() KANDOVANÁ DÝNĚPOTŘEBNÉ PŘÍSADY 1kg na kostičky nakrájené dýně,1/2kg cukr /krupice nebo krystal/,1 polévková lžíce kyseliny citronové nebo št´áva ze dvou citronů, polevková lžíce tresti/ jakékoliv/nebo št´áva z kompotu. POSTUP PŘÍPRAVY Dýni nakrájet na kostičky o straně asi 1 cm, nakrájenou dýni zalít vodou s rozpuštěnou kyselinou. Nechat 24 hidin stát. Potom vodu z dýně slít, pak dýni zasypat cukrem a přimíchat trest´nebo uvedenou št´ávu. Nechat opět stát 24 hodin. Dýně společně s cukrem pustí št´ávu. Dýni s touto št´ávou pak po těch 24 hodinách zahřívat až k bodu varu. Za stálého mírného varu nechat zesklovatět. Pak je teba slít přes síto a nechat okapat.Přendat na plech s papírem na pečení. Sušit v horkovzdušné pootevřené troubě asi 50stC, až jdou kostičky snadno od papíru a moc se nelepí. Po vychladnutí posypat cukrem krupicí, aby byla každá kostička obalená. JÁ SUŠÍM V SUŠIČCE NA OVOCE A CUKR POUŽÍVÁM DIA . MÍSTO KOSTIČEK VYKRAJIM FORMIČKAMA NA CUKROVÍ .RECEPT JE PODLE ODKAZU KTERÝ MI POSLALA ZNÁMÁ, ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbilo 5 návštěvníků) HELENA K. (NAMIKY) ID 533051 | další recepty KOMENTÁŘE (5) poslední: 28.12.2018, 21:22 | PŘIDAT KOMENTÁŘ |
DIA RECEPTY |
![]() Mango Chia PudingPOTŘEBNÉ PŘÍSADY 1 zralé mango 2 lžíce vody 1 hrnek mandlového (či jiného) mléka 2 vypeckované datle 1/4 hrnku chia semínek pár kapek vanilkového extraktu nebo špetka mleté vanilky dle libosti oříšky na posypání, např. makadamiové POSTUP PŘÍPRAVY 1. V mixéru umixujte oloupané mango s vodou. Vody dejte tolik, abyste dosáhli lehce hustší konzistence, ne příliš vodové. 2. Mangovou směs nalijte do dvou skleniček a dejte na chvíli vychladit do mrazáku. 3. Nyní umixujte mléko s datlemi co možná nejvíce dohladka. Datle dodají pudingu sladkost. 4. Mléko s datlemi buď přendejte do nové misky, nebo nechte v mixovací míse a přidejte chia semínka a vanilku. 5. Je důležité teď směs s chia semínky alespoň 3-4 minuty ručně míchat lžící, aby se semínka pěkně spojila s mlékem a došlo k jejich nasáknutí a zahuštění. 6. Poté nechte puding ještě asi 5 minut odstát, ještě více zhoustne. 7. Z mrazáku vytáhněte skleničky s mangovou směsí a puding rovnoměrně na mango navrstvěte. 8. Mangový chia puding teď nechte alespoň 30 minut zchladit v ledničce, než se pustíte do konzumace. V ideálním případě jej tam nechte odstát několik hodin nebo i přes noc. Zobraz více ... ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbili 4 návštěvníci) Olga M. (NewMe) ID 571525 | další recepty KOMENTÁŘE (1) poslední: 24.11.2015, 9:46 | PŘIDAT KOMENTÁŘ |
DIA RECEPTY |
Dia piškoty :)POTŘEBNÉ PŘÍSADY 1 hrnek hladké mouky, 6 vajec, 60 g diachromu POSTUP PŘÍPRAVY Žloutky a 20 g diachromu vyšleháme do pěny. Dále vyšleháme sníh se 40 g diachromu, vmícháme do něj žloutkovou pěnu a zlehka mouku. Dáváme na pečící papír lžičkou dál od sebe. Jsou výborné např. na včelí úlky... a jiné dezerty, kam přijdou piškoty :) ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbili 2 návštěvníci) Lucie Koldová (luccka) ID 9863 | další recepty KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ |
DIA RECEPTY |
![]() DIA ovocný koláč :)POTŘEBNÉ PŘÍSADY Těsto: 500 g nízkotučného tvarohu, 2 vejce, 3 PL pol. mouky, 30 g diachromu, 70 g másla /hery/ , půl lžičky prášku do pečiva, citronová kůra Náplň: 1 tvaroh, 1 kysaná smetana, diachrom dle chuti, ovoce POSTUP PŘÍPRAVY Tvaroh, žloutky a diachrom utřeme, pak přidáme citr. kůru a rozpuštěný vychladlý tuk. Vyšleháme sníh z dvou bílků a přidáme ho do tvarohu, opatrně zamícháme a nakonec přidáme mouku smíchanou s kypř. práškem. Dáme na sádlem vymazaný a pol. moukou vysypaný plech (nebojte, sádlo tam vůbec cítit není ). Jelikož je těsto hodně tvarohové, nesmí být moc velká vrstva, aby sepropeklo, tak je dobré nahnat ho ke krajům koláčové formy, aby se propeklo. Na těsto dáme náplň, posypeme ovocem a dáme péct na max. 170 st. do vyhřáté trouby. Dejte si pozor, aby nebyl koláč moc vysoký, pak by byli kraje hodně tmavé. Protože je tam hodně tvarohu ... tak potřebuje delší dobu, aby se propekl, takže nahnat těsto co nejvíce ke krajům... Dobrou chuť přeje Lucka K. :) KOláč je výborný, nejraději bych ho vždycky snědla celý najednou :D OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbilo 6 návštěvníků) Lucie Koldová (luccka) ID 9863 | další recepty KOMENTÁŘE (2) poslední: 20.3.2016, 17:20 | PŘIDAT KOMENTÁŘ |
DIA RECEPTY |
![]() Dia vánoční cukrovíPOTŘEBNÉ PŘÍSADY Ořechová kolečka s dia hořkou čokoládou Košíčky s kokosem a dia mléčnou čokoládou Slepované linecké - kapříci a stromečky - zdobené zel.kokosem Recepty v postupu ... POSTUP PŘÍPRAVY Ořechová kolečka - 140 g hl. mouky, 100 g hery, 100 g strouhaných oříšků, 1 žloutek - těsto je velmi křehké, ale jsou výborné. Vykrajujeme kolečka a zdobíme hořkou dia čokoládou a oříškem Linecké - 310 g hl.. mouky, 170 g hery, 1 vejce, 2 lžíce sladidla diachrom, citronová kůra a šťáva, špetička soli - citronová poleva - kousíček bílku, citronová šťáva a sladidlo diachrom - uděláme hodně řídkou polevu - upečené potřeme štětečkem lehce polevou a sypeme v zeleném kokosu - můžeme slepovat dia marmeládou Košíčky s ořechovou nápní - 1 žloutek, 4 lžíce bílého jogurtu, 120 g hery, 200 g hl. mouky - Náplň : 1 - 3 lžíce sladidla, 100 g ořechů, 1 lžíce kakaa, 250 ml mléka, špetka skořice - v mléce svařit ořechy, přidat sladidlo a ostatní, důkladně promíchat - Košíčky naplníme náplní, potřeme dia mléčnou /hořkou/ čokoládou a ozdobíme oříškem, nebo náplň hned posypeme barevným kokosem U mě každopádně zvítězili ořechová kolečky - jsou úžasně křehká, byli to moje první vánoce s diabetem, takže jsem teprve zkoušela recepty, tyhle vyhráli :) ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbilo 16 návštěvníků) Lucie Koldová (luccka) ID 9863 | další recepty KOMENTÁŘE (1) poslední: 22.11.2015, 11:08 | PŘIDAT KOMENTÁŘ |
DIA RECEPTY |
![]() Jablečný štrůdl z ovesných vločekPOTŘEBNÉ PŘÍSADY ovesné vločky, bílý jogurt, med, jablka...popř. vanilkový cukr, rozinky v rumu, ořechy POSTUP PŘÍPRAVY 2 hrnky vloček, dva malé bílé jogurty a med dle chuti smíchejte na hladkou řidší kaši viz obrázky z odkazu. Rozprostřete pulku testa na pečící papír, pokladte nakrájenými jablky, ochutte jak jste zvyklí a zahrnte druhou půlkou těsta. Pečte na 200st asi 30 minut. Zdroj - http://www.tradicnirecepty.cz/sladke-recepty/strudl-z-ovecnych-vlocek/ ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbilo 32 návštěvníků) Petra V. (pitruska82) ID 84631 | další recepty KOMENTÁŘE (12) poslední: 6.4.2015, 8:41 | PŘIDAT KOMENTÁŘ |
DIA RECEPTY |
Mandlový dort (možný i jako DIA)POTŘEBNÉ PŘÍSADY Ingredience na korpus (malá dortová forma): 4 vejce, 200 g mandlové pasty Almendrina (pro DIA verzi dortu použijeme mandlovou pastu slazenou fruktózou), 3 lžíce polohrubé mouky, 1 lžička prášku do pečiva Ingredience na krém: 1 mascarpone (250g), 3 lžíce mandlové pasty Almendrina (pro DIA verzi dortu použijeme mandlovou pastu slazenou fruktózou), 1 lžička vanilkového extraktu (nebo přímo vanilka) POSTUP PŘÍPRAVY Předehřát troubu na 170°C. Dortovou formu vyložte pečícím papírem. Ušlehejte tuhý sníh z bílků. Žloutky s mandlovou pastou ušlehejte do světlé pěny. Sníh z bílků opatrně vmíchejte do žloutkové pěny a postupně přisypávejte prosátou mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto nalejte do formy a pečte při 170°C cca 40 minut (záleží na troubě, je lepší vyzkoušet nakonec špejlí). Mezitím si připravte krém. V míse ušlehejte mascarpone s mandlovou pastou a vanilkovým extraktem. Rozkrojte vychladlý korpus a natřete 2/3 krému. Zbylým krémem potřete vrch a boky dortu. Na dozdobení posypte plátky mandlí. Dejte vychladit do lednice. ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbil jeden návštěvník) Lenka H. (lenca112) ID 490083 | další recepty KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ |
Celkem: 51 (zobrazuje se 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5, 6 další >> |