PRO MILOVNICI FOTBALU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS - CITRONOVO VANILKOVÝ
1.KRÉM - SMETANOVO MASCARPONOVÝ
2.KRÉM - SMETANOVÝ ČOKOLÁDOVÝ = PAŘÍŽ
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE - na obmazání celého dortu
KRÉM NA ZDOBENÍ - bílkovo máslový, dobarvený zelenou potavinář. barvičkou
ZELENÝ KOUSEK FONDÁNU - na horní část dortu + obarvený kokos
ZDOBENÍ - vymodelované z fondánu
PEČÍCÍ FORMA - rozměr 34x24 cm
VÝŠKA DORTU - 8 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.000 g
1.KRÉM - SMETANOVO MASCARPONOVÝ
2.KRÉM - SMETANOVÝ ČOKOLÁDOVÝ = PAŘÍŽ
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE - na obmazání celého dortu
KRÉM NA ZDOBENÍ - bílkovo máslový, dobarvený zelenou potavinář. barvičkou
ZELENÝ KOUSEK FONDÁNU - na horní část dortu + obarvený kokos
ZDOBENÍ - vymodelované z fondánu
PEČÍCÍ FORMA - rozměr 34x24 cm
VÝŠKA DORTU - 8 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.000 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Horní pohled
Zadní pohled
Trochu jiný pohled shora
Příprava na dort
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé