(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Plněný kapr po francouzsku se zeleninkou

Potřebné ingredience
lněný kapr po francouzsku Suroviny 500 g brambor sůl sádlo na vymazání vejce tvrdý sýr drcený kmín kapr citrón petrželová nať máslo Postup přípravy
Postup přípravy
Brambory nakrájíme a uvaříme v osolené vodě, zcedíme, dáme do zapékací mísy, posypeme nasekaným uvařeným vejcem, strouhaným sýrem a drceným kmínem. Povrch poklademe porcemi očištěného kapra. Každou porci několikrát nařízneme, do otvoru dáme tenké plátky citrónu, osolíme, posypeme nakrájenou petrželovou natí, pokapeme rozpuštěným máslem a šťávou z citrónu, dáme do trouby a doměkka pečeme.
Je to mňamka, jsem gastronom,milovník dobré kuchyně a človíček,který se snaží jíst dobře a zároveň vypadat skvěle...holky je to rychlý,celkem i levný..tak šupky do toho a komentujte...
Je to mňamka, jsem gastronom,milovník dobré kuchyně a človíček,který se snaží jíst dobře a zároveň vypadat skvěle...holky je to rychlý,celkem i levný..tak šupky do toho a komentujte...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé