(recept
si oblíbilo 32 návštěvníků)
Jablečný štrůdl z ovesných vloček
Potřebné ingredience
ovesné vločky, bílý jogurt, med, jablka...popř. vanilkový cukr, rozinky v rumu, ořechy
Postup přípravy
2 hrnky vloček, dva malé bílé jogurty a med dle chuti smíchejte na hladkou řidší kaši viz obrázky z odkazu. Rozprostřete pulku testa na pečící papír, pokladte nakrájenými jablky, ochutte jak jste zvyklí a zahrnte druhou půlkou těsta. Pečte na 200st asi 30 minut.
Zdroj - http://www.tradicnirecepty.cz/sladke-recepty/strudl-z-ovecnych-vlocek/
Zdroj - http://www.tradicnirecepty.cz/sladke-recepty/strudl-z-ovecnych-vlocek/
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
6. 4. 2015, 8:41
Kutil
(upraveno)
15. 11. 2014, 13:59
Tak jsem dnes zkusila upéct.Polovinu ovesných a polovinu pohankových vloček. přidala jsem ještě 1/2 kelímku jogurtu.Pekla jsem v Remosce.Výsledek sdělím,zatím to vypadá pěkně,ale je horký,tak chvilku počkám,až ho budu moci krájet.Jsem diabetik,ale 1lžíci medu jsem přidala.Van. cukr ne.Tak uvidíme.Jitka Pokus se povedl,manžel si posypal skoř.cukrem.Chutnalo mu.Děkuji za recept
Pr0view
(upraveno)
26. 4. 2014, 9:54
A proč je to v kategorii dia recepty? Med a vanilkový cukr dia asi nebude
EVA.Z.
(upraveno)
5. 4. 2015, 21:32
@Pr0view
když do celého štrůdlu dáte jeden van.cukr a med v jednou kousku je to naprosto zanedbatelné
pitruska82
(upraveno)
26. 4. 2014, 12:01
@Pr0view
Protoze se nekdy muze vloudit chyba v zarazovani, Marcelo Rozhodne si nemyslim, ze cukr a med pro diabetiky vhodny je B-)
EVA.Z.
(upraveno)
5. 4. 2015, 21:18
@pitruska82
Recept je perfektní na 100% udělám díky
koblizek63
(upraveno)
15. 11. 2013, 21:03
výborný recept,já jsem to všechno zamíchala dohromady a pekla v muffínkách
brichtová
(upraveno)
15. 11. 2013, 12:36
díky za recept, vyzkoušela jsem v bezlepkové verzi (z jáhlových vloček) a nemělo to chybu
Zdenka55
(upraveno)
14. 11. 2013, 13:41
ale na tradicní recepty - je písané aj pol hrnu mléka, dali ste ho tam aj vy, lebo ho tam nepíšete? Ďakujem
pitruska82
(upraveno)
15. 11. 2013, 12:19
@Zdenka55
Mléko nedávám, bylo by to příliš řídké
ajinkaj
(upraveno)
13. 11. 2013, 13:46
Vypadá to báječně a zdravě. Ale máte úplně jiný štrůdl než na tom původním obrázku, hezčí jak to? A ty vločky normální nebo jemné? Nechce se mi pomalu věřit, že vám to drží z těch vloček takhle pěkně pohromadě Jste šikulka
pitruska82
(upraveno)
13. 11. 2013, 19:20
@ajinkaj
Ano taky jsem neverila ze vlocky a jogurt budou drzet po hromade ale drzi nebojte a pouzijte ty jemne.