(recept
si oblíbilo 33 návštěvníků)
Jablečný štrůdl z ovesných vloček

Potřebné ingredience
ovesné vločky, bílý jogurt, med, jablka...popř. vanilkový cukr, rozinky v rumu, ořechy
Postup přípravy
2 hrnky vloček, dva malé bílé jogurty a med dle chuti smíchejte na hladkou řidší kaši viz obrázky z odkazu. Rozprostřete pulku testa na pečící papír, pokladte nakrájenými jablky, ochutte jak jste zvyklí a zahrnte druhou půlkou těsta. Pečte na 200st asi 30 minut.
Zdroj - http://www.tradicnirecepty.cz/sladke-recepty/strudl-z-ovecnych-vlocek/
Zdroj - http://www.tradicnirecepty.cz/sladke-recepty/strudl-z-ovecnych-vlocek/
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
6. 4. 2015, 8:41




nahlásit

Kutil
(upraveno)
15. 11. 2014, 13:59
Tak jsem dnes zkusila upéct.Polovinu ovesných a polovinu pohankových vloček. přidala jsem ještě 1/2 kelímku jogurtu.Pekla jsem v Remosce.Výsledek sdělím,zatím to vypadá pěkně,ale je horký,tak chvilku počkám,až ho budu moci krájet.Jsem diabetik,ale 1lžíci medu jsem přidala.Van. cukr ne.Tak uvidíme.Jitka Pokus se povedl,manžel si posypal skoř.cukrem.Chutnalo mu.Děkuji za recept
nahlásit

Pr0view
(upraveno)
26. 4. 2014, 9:54
A proč je to v kategorii dia recepty? Med a vanilkový cukr dia asi nebude
nahlásit

EVA.Z.
(upraveno)
5. 4. 2015, 21:32
@Pr0view
když do celého štrůdlu dáte jeden van.cukr a med v jednou kousku je to naprosto zanedbatelné

nahlásit

pitruska82
(upraveno)
26. 4. 2014, 12:01
@Pr0view
Protoze se nekdy muze vloudit chyba v zarazovani, Marcelo
Rozhodne si nemyslim, ze cukr a med pro diabetiky vhodny je
B-)



nahlásit

EVA.Z.
(upraveno)
5. 4. 2015, 21:18
@pitruska82
Recept je perfektní na 100% udělám díky

nahlásit

koblizek63
(upraveno)
15. 11. 2013, 21:03




nahlásit
brichtová
(upraveno)
15. 11. 2013, 12:36
díky za recept, vyzkoušela jsem v bezlepkové verzi (z jáhlových vloček) a nemělo to chybu

nahlásit
Zdenka55
(upraveno)
14. 11. 2013, 13:41
ale na tradicní recepty - je písané aj pol hrnu mléka, dali ste ho tam aj vy, lebo ho tam nepíšete? Ďakujem
nahlásit

pitruska82
(upraveno)
15. 11. 2013, 12:19
@Zdenka55
Mléko nedávám, bylo by to příliš řídké
nahlásit
ajinkaj
(upraveno)
13. 11. 2013, 13:46
Vypadá to báječně a zdravě. Ale máte úplně jiný štrůdl než na tom původním obrázku, hezčí
jak to? A ty vločky normální nebo jemné? Nechce se mi pomalu věřit, že vám to drží z těch vloček takhle pěkně pohromadě
Jste šikulka


nahlásit

pitruska82
(upraveno)
13. 11. 2013, 19:20
@ajinkaj
Ano taky jsem neverila ze vlocky a jogurt budou drzet po hromade
ale drzi nebojte
a pouzijte ty jemne.


nahlásit