Pangas - zapečený
Potřebné ingredience
rozmzlé filety pangase, koření na ryby s citronem,ostré grilovací koření,sůl,hladká mouka,oliv.olej,porek,cibule,česnek,žampiony,sýr (měla jsem 30%eidam), smetana - 12%
Postup přípravy
filety okořeníme,osolíme a trošinku obalíme v mouce (pro dietky bez mouky), na troše oliv.oleje osmahneme.
Hotové do pekáčku - navrstvit porek + cibule + česnek nakrájený…
Mořské plody v těstíčku
Potřebné ingredience
koktejl mořských plodů, sůl,pepř,kari,sladká paprika
těstíčko - 100g hladké mouky, 60g bramborového škrobu, 1 bílek, 2 dl mléka, česnek dle chuti......já dávám hodně aspoň 4 stroužky:-))
Postup přípravy
- koktejl důkladně propláchneme horkou vodou
- osušíme, rozložíme na talířek a necháme chvíli oschnout
- suchý okořeníme solí,pepřem,paprikou a kari
- namáčíme v těstíčku…