Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Kafíčko

Kafíčko

Potřebné ingredience

Korpus - mramor, krém - pomaz. máslo, šlehačka a zakysaná smetana, potah - WI

Postup přípravy

Dort je pro sestřenku k narozkám, objednal si ho její manžel. Doufám, že se bude líbit

Zobrazit více...
DORTY
Bonboniera

Bonboniera

Potřebné ingredience

Inspirace zde na MMB.

Postup přípravy

Spodní díl: mramor. korpus podle Dáši, čoko krém + jahody.
Srdíčko: korpus podle Dáši (onasi) - světlý, krém z pomaz. másla, zakysané smetany a šlehačky + mandarinky.
Potah…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Bábovka mnoha chutí

Bábovka mnoha chutí

Potřebné ingredience

podle Lucie P. (habimeda) ID 123612

Postup přípravy

Kynuté těsto připravené v DP.
Náplně: mák, povidla, marmeláda a tvaroh (je narůžovělý, protože jsem do něj přidala trochu jahodového pudinku)

Zobrazit více...
DORTY
Dortík k nástupu do školy a školky

Dortík k nástupu do školy a školky

Potřebné ingredience

Korpus mramorovaný od Dáši, krémy ze Salka a z Pikaa, marcipán podle Arielll. Model auta a Šreka jsem koupila v cukrárně a zbytek už je moje práce.

Postup přípravy

Starší syn Pavlík jde zítra do 1. třídy, jeho je ta zelená polovina s 1.B.
Mladší Adámek nastupuje zítra prvně do školky, bude ve žluté třídě, proto
ta žlutá polovina s…

Zobrazit více...
DORTY
Žabičkový

Žabičkový

Potřebné ingredience

Mramorový korpus, čokoládový krém, hmota z marshmallow

Postup přípravy

Chtěla jsem vyzkoušet mramorování a takhle to dopadlo...

Zobrazit více...
DORTY
Sýr

Sýr

Potřebné ingredience

Korpus a krém podle Dáši V. (onasi)

Postup přípravy

Myšky jsem ošidila, dělala jsem v jeden den 3 dorty, tak už se mi nechtělo dělat myši z marcipánu a použila jsem kupované želé bombony. Je pro synáčky ke dni dětí, snad se bude…

Zobrazit více...
DORTY
Měšec

Měšec

Potřebné ingredience

jako u panenky

Postup přípravy

Pro manžílka k 35. narozkám.

Zobrazit více...
DORTY
Panenka

Panenka

Potřebné ingredience

Panenku jsem dělala na zakázku pro 2-letou holčinu. Tenhle dortík jsem si chtěla zkusit, ale ti moji dva rošťáci by panenku asi neocenili. Tak teď jsem toho využila, líbila se a snad bude i chutnat.

Postup přípravy

Korpus a čokoládový krém podle Dáši (onasi), světlý krém z pomazánkového másla a pod marcipán klasický máslový krém + trochu kapučína.

Zobrazit více...

Kategorie