Zobrazit přihlášovací formulář
POMALÝ HRNEC
KUŘECÍ NA CIBULCE S PAPRIKOU

KUŘECÍ NA CIBULCE S PAPRIKOU

Potřebné ingredience

500g kuřecí prsa, cibulu, papriku, protlak nebo kečup, sůl, pepř, kmín

Postup přípravy

Maso si nakrájíme na nudličky a dáme do pácu do ledničky. Potom si osmažíme cibulku na to dáme prsa zatáhneme a dáme do PH přidáve veškeré koření a loudáme na High 3 hodiny. Potom…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
HOVĚZÍ GULÁŠ v PH

HOVĚZÍ GULÁŠ v PH

Potřebné ingredience

3/4 kg hovězího masa, 3 cibule,trochu sádla,papriku, gulášové koření, majoránku,sůl, pepř, kmín, hl. mouku na jíšku

Postup přípravy

Na cibulce orestuji maso. Přidám koření a zapnu na 3,5 hod. high. Nebo na low 7 hod. Půl hodiny před koncem zahustím a nechám dojít.

Zobrazit více...
POMAZÁNKY
SALÁMOVÁ POMAZÁNKA

SALÁMOVÁ POMAZÁNKA

Potřebné ingredience

500 g salám gothaj 6 ks vařená vejce 2 - 3 větší nakládané okurky 1 celé máslo kvalitní 2 - 3 KL hořčice plnotučné sůl, pepř a česnek sušený

Postup přípravy

Vše postrouhám na robotu a zamíchám a dochutím.

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
FAZOLOVÁ POLÉVKA z PH

FAZOLOVÁ POLÉVKA z PH

Potřebné ingredience

Fazole sušené,hřiby suché, cibule, mrkev, klobáse nebo párek,brambory, smetena, mléko,citron, sůl, pepř, nové kořené, majoránka,hladká mouka na zahuštění

Postup přípravy

Zpěním cibulku na to dám salám a vysypu uvařené fazole z tlakového hrnce které jsem vařila 40 minut aby byli mělké. Vše vložím do PH a loudám 2 hodiny pak dám smetanu s mlékem…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
VEPŘOVKA  z PH

VEPŘOVKA z PH

Potřebné ingredience

2,60 kg masa 1,30 kg bůčku, 39 g soli špetka kmín mletý špetka muškátový oříšek PL 2 podravky 3,5dcl. vody.

Postup přípravy

Loudám přes noc 10 hodin na low. Potom šťouchadlem pomačkám a dám do skleniček. Polovinu jsem pomlela na masovém mlýnku a je výborná dobře se roztírá.
Sterilizuji 1 hodinu.

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
UZENÉ KOLENO NA ZELÍ v PH

UZENÉ KOLENO NA ZELÍ v PH

Potřebné ingredience

Uzené koleno bez kosti, 1sklenice 0,7 l sterilizovaného zelí, KL cukru, sůl,..

Postup přípravy

Na dno dám vysypu 1 nebo 2 sklenice 0,7 l sterilizovaného zelí které sliji od vody pocukruji KL cukru. Na zelí položím uzené koleno okořením, sůl, kmín. Zapnu PH na low 8 hodin a…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
ZÉLOVÁ POLÉVKA z PH

ZÉLOVÁ POLÉVKA z PH

Potřebné ingredience

1 cibule, klobása nebo salám,smetana, zelí ve skenici, mrkev,brambory, vejce, sůl, pepř, podravka,bobkový list, nové koření ...

Postup přípravy

Na cibulce osmažím cibulku vložím na to klobásku trochu osmahnu a zapnu PH a dám tam všechny suroviny a loudám 3 - 4 hod. na 2 high. Půl hodiny před komcem zahustím přidám…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
PÓRKOVÁ POLÉVKA z PH

PÓRKOVÁ POLÉVKA z PH

Potřebné ingredience

1 pórek,3 lžíce másla,1 smetana 33%,pepř, sůl,2- 3 brambory,1 mrkev

Postup přípravy

Na lžíci másla osmahneme nakrájený pórek, mrkev a na konec brambory.Podlijeme vodou a loudám 3 hod. hig.
Potom pórek rozmixujeme dáme smetanu zahustíme jíškou dle potřeby…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
BROKOLICOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA z PH

BROKOLICOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA z PH

Potřebné ingredience

1 lžíce másla 1 kostka bujónu nebo vývaru 1 lžíce jíšky1 x 33% sladká smetana a trochu mléka sůl a pepř podle chuti 3/4 l vody1 brokolice menší asi 200g 1 mrkev 3 brambory

Postup přípravy

Na másle zpěníme cibulku,mrkev přilijeme vodu, přidáme na růžičky nakrájenou brokolici, vodu osolíme, opepříme, přidáme brambory a dáme do PH na 4 hod. Hig. Potom vše rozmixujeme,…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
VEPŘOVÉ NA ČERNÉM PIVU v PH

VEPŘOVÉ NA ČERNÉM PIVU v PH

Potřebné ingredience

Maso,cibulu,bobkový list, nové koření, celý pepř, sůl, kečup, hořčici a černé pivo

Postup přípravy

Cibulku usmažím zatáhnu na ní maso přidám bobkový list, nové koření, celý pepř, sůl, kečup, hořčici a podlévám chvilku pivem černým. Potom vložím do PH na high na 4,5 hodiny. Půl…

Zobrazit více...

Kategorie