Zobrazit přihlášovací formulář
POMALÝ HRNEC
Hamburská omáčka v PH

Hamburská omáčka v PH

Potřebné ingredience

Vepřové plecko,1 cibuli,1větší mrkev,celer,4 kuličky nového koření,2 bobkové listy,ml.pepř,tymián,sůl,2 kyselé okurky ,10dkg šunky,nebo plátek libového uzeného masa.Mouku na zahuštění.Můžeme dát i smetanu.

Postup přípravy

Osmahneme cibuli,přidáme nastrouhanou zeleninu,přidáme koření a orestujeme.Na kostky nakrájené plecko necháme zatáhnout a zalijeme vodou ,nebo vývarem. Zapnu PH na 2 asi 2,5…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
VEPŘOVÉ NA PÓRKU v MH

VEPŘOVÉ NA PÓRKU v MH

Potřebné ingredience

1/2 kg masa 1 pórek menší 1 cibule česnek sůl, trochu papriky, pepř, kmín, podravku ....

Postup přípravy

Dám do hrnce posmažím na trochu oleji cibulku,maso, pórek dochutím podleji trochou vody a zapnu na dušení 2 hod.
Po 1,5 hodině zahustím jíškou a dochutím a nechám ještě 1/2 hod…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
Bratislavské plecko v PH

Bratislavské plecko v PH

Potřebné ingredience

Suroviny 400 g vepřové plece 1 cibule 2 lžíce rajského protlaku 1 velká mrkev Hrášek cuketa na kostičky(nemusí být) 2 sterilované okurky 2 x masox masového vývaru šťáva z půlky citronu voda hladká mouka sůl mletý černý pepř olej 1/2 citronu

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran.
Cibulku osmažím přidám maso orestuji dám mrkev a cuketu a zapnu na high. na 2,5 hod. Po 1,5 hodině přidám protlak okurky,…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
Vepřové plátky po znojemsku

Vepřové plátky po znojemsku

Potřebné ingredience

Vepřové maso 1 cibule 100 g uzené slaniny 4 ks okurky olej, voda, hladká mouka sůl, mletý černý pepř, sojová omáčka jíška, ocet, podravka

Postup přípravy

Vepřové plátky naklepeme nasolíme opepříme obalíme v hladké mouce a zprudka osmahneme na oleji. Vytáhneme na talíř. Ve výpeku osmahneme cibulku, na kostičky nakrájený špek a párek…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
PUDINKOVÁ MOKRÁ BUCHTA od Silvie S. (since07) ID 105481 |

PUDINKOVÁ MOKRÁ BUCHTA od Silvie S. (since07) ID…

Potřebné ingredience

200 g polohrubé mouky, 200 g cukru krupice, 4 vejce, 1 dl oleje, 1,5 dcl mléka, 1 prdopeč, 1 vanilkový cukr, 2 kelímky zakysané smetany, Granko, pudink - ingredience: 0,5 l mléka, 1 vanilkový pudink, 1 lžíce cukru

Postup přípravy

POSTUP PŘÍPRAVY

Ušleháme vejce, cukr, vanilkový cukr a šleháme.
Pak přidáme olej, mouku a prdopečiva.

Na vymazaný vysypaný plech nalijeme těsto.
Připravíme…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
JABLKOVÝ KŘEHKÝ KOLÁČ - výborný

JABLKOVÝ KŘEHKÝ KOLÁČ - výborný

Potřebné ingredience

Těsto: 600 g hladké mouky, 150 g cukru moučka, 1 vanilkový cukr, 1 prášek do pečiva, trošku citronové kůry, 1 vejce, 250 g Hery, 50 g zakysané smetany nebo 5 lžic sladké smetany nebo 5 lžic mléka. Náplň: 1 kg nastrouhaných jablek, cukr dle chuti, vanilkový cukr, skořice, rozinky, citronová kůra. Dále: 1 vajíčko na potření nebo čokoláda

Postup přípravy

Jablka oloupeme a nastrouháme nahrubo. Na vále zpracujeme těsto a rozkrojíme ho na 2 stejné kousky. Těsto nemusí odpočívat, dobře se s ním pracuje. Plech 30 x 40 cm vytřeme…

Zobrazit více...
ZAVAŘENINY
POVIDLA v PH

POVIDLA v PH

Potřebné ingredience

2,5kg švestek ,1 kg cukr, 1 celá skořice a 1dcl ocet a trochu rumu

Postup přípravy

POVIDLA
2,5kg švestek ,1 kg cukr, 1 celá skořice a 1dcl ocet vypeckované švestky dáme do mísy od PH pak přidáme ostatní zamícháme a dáme dělat na Low 12h se zavřenou poklicí…

Zobrazit více...
BEZMASÁ JÍDLA
LANGOŠE od sousedky

LANGOŠE od sousedky

Potřebné ingredience

600g mouka polohrubá ,300g brambor vařených/ nastrouhaných 20g soli 1 kostka kvasnic 4 dcl mléka

Postup přípravy

Uděláme těsto roztáhneme v placky a 1/2 hodiny necháme nakynout na vále. Rozdělím na 16 kousků. Usmažíme na pánvi a potřeme česnekovou vodou, dáme tatarku s kečupem a sýr

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
UZENÉ MASO s KAŠÍ A CIBULKOU

UZENÉ MASO s KAŠÍ A CIBULKOU

Potřebné ingredience

Uzené, cibulku, olivový olej, sůl na br. kaši

Postup přípravy

1/2 kg uzené rolky v celku dáme do pomaláčku v noci a loudáme 6 hodin na low můžete na High 3 hodiny a maso měkoučké. Žádné koření ani sůl nedávám. Podleji skleničkou vody a…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
HOVĚZÍ LÍČKA NA ČERVENÉM VÍNĚ V PH

HOVĚZÍ LÍČKA NA ČERVENÉM VÍNĚ V PH

Potřebné ingredience

Ingredience: 500 g hovězích líček (cca 2 kusy) 300 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) 500 ml silného hovězího vývaru nebo demi glace 200 ml suchého červeného vína 5 ks kuliček nového koření 3 ks bobkové listy 1 ks velká cibule 3 lžíce rajčatového protlaku nebo pasírovaných rajčat 3 lžíce sádla 1 lžíce třtinového cukru rozmarýn a tymián pepř sůl

Postup přípravy

Opracovaná omytá a osušená líčka nakrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme
V kastrolu rozpálíme sádlo a líčka zprudka ze všech stran opékáme cca 10 minut
Maso vyjmeme a…

Zobrazit více...

Kategorie