Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Hamburská omáčka v PH

0.0
Hamburská omáčka v PH

Potřebné ingredience

Vepřové plecko,1 cibuli,1větší mrkev,celer,4 kuličky nového koření,2 bobkové listy,ml.pepř,tymián,sůl,2 kyselé okurky ,10dkg šunky,nebo plátek libového uzeného masa.Mouku na zahuštění.Můžeme dát i smetanu.

Postup přípravy

Osmahneme cibuli,přidáme nastrouhanou zeleninu,přidáme koření a orestujeme.Na kostky nakrájené plecko necháme zatáhnout a zalijeme vodou ,nebo vývarem. Zapnu PH na 2 asi 2,5 hodiny půl hodiny před koncem přidám okurek a šunku nakrájenou a zahustíme hladkou moukou s vodou . Můžem přidat i trochu smetany.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

krišon 20. 3. 2019, 14:23
Hamburskou kýtu vaše fotografie bohužel nepřipomíná. Je to obávané klasické UHO ze školní či závodní jídelny ... univerzální hnědá omáčka ...škoda
Jamajka206 1. 6. 2021, 7:14
@krišon tak na to nekoukejte a přidejte sem váš výtvor

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie