Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Bratislavské plecko v PH

0.0
Bratislavské plecko v PH

Potřebné ingredience

Suroviny 400 g vepřové plece 1 cibule 2 lžíce rajského protlaku 1 velká mrkev Hrášek cuketa na kostičky(nemusí být) 2 sterilované okurky 2 x masox masového vývaru šťáva z půlky citronu voda hladká mouka sůl mletý černý pepř olej 1/2 citronu

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran.
Cibulku osmažím přidám maso orestuji dám mrkev a cuketu a zapnu na high. na 2,5 hod. Po 1,5 hodině přidám protlak okurky, hrášek... a sůl, zalijeme vývarem, aby maso bylo zcela ponořené, hrnec uzavřeme a loudám ještě asi 30 minut. Potom zahustím a dalších 30 minut loudám.
Dochutíme citronovou šťávu...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie