Zobrazit přihlášovací formulář
HOVĚZÍ MASO
HOVĚZÍ "STROGANOV"

HOVĚZÍ "STROGANOV"

Potřebné ingredience

500G HOV.KÝTY,2KYSELÉ OKURKY,2LŽÍCE PLNOT.HOŘČICE,2LŽÍCE KEČUPU,1SMETANA NA VAŘENÍ 25%,SUL ,PEPŘ,OLEJ

Postup přípravy

MASO NA NUDLIČKY OSOLÍME A OPEPŘÍME.
DÁME NA ROZPÁLENÝ OLEJ,OPEČEME,LEHCE PODLIJEME A DUSÍME DO MĚKKA.
AŽ JE MASO MĚKKÉ,PONECHÁME VE VLASTNÍ ŠTÁVĚ A PŘIDÁME HOŘČICI,KEČUP…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
DRAGOUNSKÝ MARŠ

DRAGOUNSKÝ MARŠ

Potřebné ingredience

500G VEPŘ.KÝTY,1VELKÁ ČERV.KAPIE,SUL,PEPŘ,KMÍN,1CIBULE,1LŽÍCE ML.PAPRIKY,2LŽÍCE KEČUPU,SOJOVA+WORCESTER.OM.2LŽÍCE HL.MOUKY,2DCL SVĚTLÉHO PIVA

Postup přípravy

VEPŘOVÉ MASO NAKRÁJENÉ NA NUDLIČKY,SUL,PEPŘ,KMÍN,SOJ.+WORCESTER.OM.TOTO VŠE PROMÍCHÁME V MISCE A DÁME NA ROZPÁLENÝ OLEJ.
ZPRUDKA OPEČEME AŽ NÁM PUSTÍ MASO ŠTÁVU,PŘIKRYJEME…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
KARBANÁTKY SE SÝREM

KARBANÁTKY SE SÝREM

Potřebné ingredience

500G MLETEHO MÍCH.MASA,2CIBULE,1PALIČKA ČESNEKU,20DKGSÝRA(EIDAM,NIVA,UZENÝ,BALKÁN)
1VEJCE,SUL,PEPŘ,3LŽÍCE HL.MOUKY,

Postup přípravy

VŠE DÁT DO ROBOTA A ROZSEKAT NEBO POKRÁJET NA DROBNO.
OPĚT OBALÍME V TROJOBALU A SMAŽÍME NA STŘED.PLAMENI.



---------RADA-------
(KDYŽ SE VŠE ZPRACUJE V…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Moje pověstná svíčková na smetaně

Moje pověstná svíčková na smetaně

Potřebné ingredience

1KG HOV.MASA (může být i vepřová kýta)ZELENINA POD SVÍČKOVOU I MRAŽENÁ(2PETRŽELE,PULKA CELERU,4MRKVE)LEPŠÍ JE ČERSTVÁ ZELENINKA,)2CIBULEOLEJ+MÁSLO CCA 2POLEV.LŽICE OLEJE A PULKU MASLA,lžíce pln.hořčice,SUL,PEPŘ,CUKR,CITRON4KULIČ.NOV.KOŘ.3BOBK.LISTY5KULIČEK CELÉHO PEPŘEŠPETKA TYMIÁNU,malinko provensálského koření,15DKG ŠPEKU MOUKA SMETANA 25%

Postup přípravy

VE VELKÉM HRNCI ROZPUSTÍME MASLO A OLEJ
PŘIDÁME CIBULI,NAKRÁJENOU NA HRUBO A VEŠKEROU ZELENINU POKRAJENOU ČI NASTROUHANOU K TOMU TAKE VEŠKERÉ KOŘENÍ KROM TYMIÁNU.
RESTUJEME…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
PENNE -QUATRO FORMAGI

PENNE -QUATRO FORMAGI

Potřebné ingredience

2KUŘECÍ PRSA
2MEKKE SÝRY APETITO
15DKG NIVY
10DKG UZENÉHO SÝRA
SUL,PEPŘ,
SMETANA NA VAŘENÍ,STAČÍ 12%
PENNE,MUŽOU BYT IJAKEKOLIV TĚSTOVINY
OLEJ+MASLO
HL.MOUKA
MLÉKO

Postup přípravy

KŘECÍ MASO POKRÁJÍME NA KOSTKY ,OSOLIME,OPEPŘÍME AVLOŽÍME
DO ROZPÁLENÉHO OLEJE.
OPEČEME A ZALIJEME VODOU ČI VYVAREM,JEN LEHCE ABY SE MASO UVAŘILO.
V KASTRULKU SI…

Zobrazit více...
BEZMASÁ JÍDLA
LABUŽNICKÁ JÁTRA

LABUŽNICKÁ JÁTRA

Potřebné ingredience

PLATÍČKO KUŘECÍCH JATER
STERILOVNE LEČO(TOMPA,PÁLAVA)
WORCESTER.OM.
SUL,PEPŘ,KEČUP
OLEJ

Postup přípravy

JÁTRA NAKRÁJENÁ NA PULKU OPEPŘÍME A DÁME NA ROZPALENÝ OLEJ
OPEKÁME DOKUD NEJSOU OPEČENÁ A ZMÍRNÍME PLAMEN POKUD SE
PŘIPALUJÍ.
NA OPEČENÁ JÁTRA DÁME 2POLÉV.LŽÍCE KEČUPU A…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kureci prsíčka na zázvoru

Kureci prsíčka na zázvoru

Potřebné ingredience

dvě prsa,sůl,zazvor,smetana 12 ci30%

Postup přípravy

Omyta naklepana prsa,osolime a posypeme po obouch stranach zazvorem podle sve chuti.Takto pripravena prsa dame na rozpaleny olej a zprudka opekame,po opeceni zmirnime teplotu a…

Zobrazit více...

Kategorie