Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

DRAGOUNSKÝ MARŠ

0.0
DRAGOUNSKÝ MARŠ

Potřebné ingredience

500G VEPŘ.KÝTY,1VELKÁ ČERV.KAPIE,SUL,PEPŘ,KMÍN,1CIBULE,1LŽÍCE ML.PAPRIKY,2LŽÍCE KEČUPU,SOJOVA+WORCESTER.OM.2LŽÍCE HL.MOUKY,2DCL SVĚTLÉHO PIVA

Postup přípravy

VEPŘOVÉ MASO NAKRÁJENÉ NA NUDLIČKY,SUL,PEPŘ,KMÍN,SOJ.+WORCESTER.OM.TOTO VŠE PROMÍCHÁME V MISCE A DÁME NA ROZPÁLENÝ OLEJ.
ZPRUDKA OPEČEME AŽ NÁM PUSTÍ MASO ŠTÁVU,PŘIKRYJEME POKLIČKOU A DUSÍME NA MÍRNÉM STUPNI DO MĚKKA.
LEHOUNCE PODLEJEM POKUD MASO NENI JEŠTĚ MĚKKÉ.
POKUD JE MASO HOTOVÉ,VYDUSÍME ŠTÁVU DO TUKU A PŘIDÁME ML.PAPRIKU A KEČUP,PROMÍCHÁME A PŘISYPEME HL.MOUKU A SPOJÍME AŽ NÁM VZNIKNE HUSTÁ KAŠE.
POTOM PŘILIJEME PIVO A NECHÁME PROVAŘIT,KE KONCI PŘIDÁME NA JEMNO CIBULI A KAPII.
POKUD JE SMĚS HUSTĚJŠÍ,KLIDNĚ DAME PIVA VÍCE,NEVADÍ.
PODÁVÁME S BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

nekup to 18. 4. 2010, 11:26
(Y) (Y) (Y) Výborné, už baštíme (jidlo) (jidlo). Děkujeme za recept, budeme vařit častěji. Dáša

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie