Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Gramofonová deska - na přání

Gramofonová deska - na přání

Potřebné ingredience

tmavý piškot, krém hrk-hrk, potah od Zdeničky (aero-orion)

Postup přípravy

původně to měla být jen gramo deska, ale nedalo mi to a vznikl z toho rovnou přehrávač

Zobrazit více...
DORTY
VCUKULETU roládička lahodná a rychlá- za 30 minut max HOTOVO!

VCUKULETU roládička lahodná a rychlá- za 30 minut max…

Potřebné ingredience

TĚSTO: 5 vajec, 10 lžic cukru krupice, 5 lžic hladké mouky KRÉM: 1x smetana ke šlehání, 1x malá konzerva mandarinek, 1x creme ole -( vanilkový)( Dr. Otker) POLEVA: čokoládová- nemusí být, ale je to s ní lepší

Postup přípravy

Milé kuchařinky jedla jsem výbornou změnu HRK-HRK řezů a je to opravdu lahoda. Je to rychlá práce, zvládnou i ZAČÁTEČNICE- postupujte přesně podle postupu a výsledek je zaručený-…

Zobrazit více...
DORTY
Narozeninový pro jednu mladou slečnu

Narozeninový pro jednu mladou slečnu

Potřebné ingredience

mramorový korpus, krém vanilkový a nutela krém, potah marshmelow

Postup přípravy

... trošku netradiční barevné kombinace, ale snad se bude líbit

Zobrazit více...
CUKROVÍ
Pařížské košíčky ( trubičky)

Pařížské košíčky ( trubičky)

Potřebné ingredience

42 dkg hladké mouky, 12 dkg moučkového cukru, 12 dkg mletých ořechů, 28 dkg másla, 2 vejce, kakao dle chuti na plnění PAŘÍŽSKÁ ŠLEHAČKA: 1x smetana ke šlehání( bílá), 1 lžíce kakaa, 4dkg cukru, 1/4čokolády na vaření ( nebo hořká 100g) nebo koupená pařížská smetana ke šlehání na polití čokoláda na vaření+ trošku 100pro tuku

Postup přípravy

Z uvedených surovin zpracovat těsto, nechat chvilku odležet a plnit buď do formiček- košíčků, nebo namotat na malé trubičky. Upečené plnit ušlehanou pařížskou šlehačkou- dát na…

Zobrazit více...
CUKROVÍ
Kremrole s bílkovým sněhem s miniPOSTUPEM

Kremrole s bílkovým sněhem s miniPOSTUPEM

Potřebné ingredience

370g hladké mouky, 280g másla, 1x zakysaná smetana, na potření vejce, na sníh bílky a cukr ( množství viz níže)

Postup přípravy

Z mouky, másla a zakysané smetany zpracujeme na vále těsto- nechejte ho chvilku odležet v lednici. Po částech těsto rozvalujeme a rádýlkem nařežeme na proužky cca 2,5cm široké,…

Zobrazit více...
DORTY
Pro našeho Tomáška k 2. narozeninám

Pro našeho Tomáška k 2. narozeninám

Potřebné ingredience

korpus tmavý a mramorový, krém karamelový a pařížská šlehačka, potah marshmelow, moooc děkuji za inspiraci Petře P. ID 27013

Postup přípravy

..... snad se bude Tomíkovi líbit, je to taková veselinka jako on a snad bude i chutnat- krém už mi oblizoval z misky......

Zobrazit více...
DORTY
Ovocný dortík pro našeho Tomíka k svátku

Ovocný dortík pro našeho Tomíka k svátku

Potřebné ingredience

klasika- piškoty, zakyska, cukr, ovoce ) u nás borůvky z mražáku), na ozdobení šlehačka a ovoce, boky nastr. čokoláda

Postup přípravy

...... určitě znáte a je mňam.....

Zobrazit více...
DORTY
Dortík s čokoozdobičkami

Dortík s čokoozdobičkami

Potřebné ingredience

Původně měl být pařížský, ale nějak jsem si zapomněla koupit důležité ingredience. Takže nakonec světlý korpus, pařížská šlehačka, posyp z medovníku+ořechy a čokoládové ozdoby.

Postup přípravy

.... potřebovalka jsem si vyzkoušet čokoládové ozdoby, tak jen takový malý mix.....

Zobrazit více...
DORTY
Růžovo-vínový - pro kamarádky dceru

Růžovo-vínový - pro kamarádky dceru

Potřebné ingredience

Dle zadání- korpus světlý, karamelový krém ( moooc dobrý), potah z bonbónů, ozdobičky tentokrát jsem vyzkoušela marcipán z Loskutáka.

Postup přípravy

Mělo tam být hodně mandlovky na mlsání pro dětičky, tak snad to bude stačit :o)))
jen ty barvy se mi nějak nepodařily podle představy. no snad to příště bde zase o fous lepší.

Zobrazit více...
DORTY
Medovník- zdobený čokorůžemi- na oslavu

Medovník- zdobený čokorůžemi- na oslavu

Potřebné ingredience

Vyzkoušela jsem poprvé čokohmotu a musím uznat, milé pekařinky, že je to tedy super záležitost, ač se to zpočátku tak netvářilo- Mooooc Vám děkuji za perfektní nápady na těchto stránkách, je z čeho čerpat!!!!

Postup přípravy

medovník mám za svých receptů

Zobrazit více...

Kategorie