Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Lední medvídek

Lední medvídek

Potřebné ingredience

kakaový korpus, pařížská šlehačka, banány, smartflex velvet

Postup přípravy

*

Zobrazit více...
DORTY
Čokoládový s ovocem

Čokoládový s ovocem

Potřebné ingredience

sachr korpus, pařížská šlehačka, banány, maliny, ganache, borůvky, fíky

Postup přípravy

*

Zobrazit více...
DORTY
Locika

Locika

Potřebné ingredience

*****

Postup přípravy

*****

Zobrazit více...
DORTY
PRO MOTORKÁŘE

PRO MOTORKÁŘE

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

DORT MEDOVNÍK
OBSYPÁN POSTROUHANÝMÍ KOUSKY MEDOVNÍKU S KOKOSEM
NAHOŘE JEDLÝ PAPÍR - olemovaný barevným fondánem
ROZMĚR DORTU: 18 X 18 cm
VÝŠKA DORTU: 12 cm

Zobrazit více...
DORTY
LVÍČEK S AUTÍČKY

LVÍČEK S AUTÍČKY

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

DORT MEDOVNÍK
POTAŽENÝ BÍLÝM FONDÁNEM a obarvený potrav. barvičkami přes Airbrush
LVÍČEK, AUTÍČKA A JINÉ ZDOBENÍ - vymodelované z domácího mléčného marcipánu
PEČÍCÍ FORMA…

Zobrazit více...
DORTY
***SVATEBNÍ - krémový - levandulový***

***SVATEBNÍ - krémový - levandulový***

Potřebné ingredience

všechna patra světlý korpus + šlehačkovo-tvarohový krém s mascarpone + ovoce

Postup přípravy

váha 7kg

Zobrazit více...
DORTY
***SVATEBNÍ - postavičky***

***SVATEBNÍ - postavičky***

Potřebné ingredience

spodní patro- ořechový korpus + karamelový krém .....prostřední patro - světlý korpus + šlehačkovo-tvarohový krém + mandarinky ......vrchní patro - mascarpone krém + jahodový dip ...potaženo Smartflexem + postavičky vyřezané ručně z černého Smartflexu

Postup přípravy

váha 9kg

Zobrazit více...
DORTY
Lvíček

Lvíček

Potřebné ingredience

světlý korpus, vanilkový krém s mascarpone, čerstvé jahody, banány, smartflex velevet

Postup přípravy

*

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapečené vepřové maso s česnekem, hořčicí na jednom pekáči!

Zapečené vepřové maso s česnekem, hořčicí na jednom…

Potřebné ingredience

700 g vepřového masa, 1 lžíce hořčice, 4 stroužky česneku, 1 kelímek smetany, 0,5 l vody, Čerstvá petrželka, olej, Sůl, Pepř

Postup přípravy

Maso osolte a opepřete. Krátce osmahněte na rozpáleném oleji. Tak 5 minut.Poté přilijte vodu a duste 20 minut pod pokličkou. Poté přemístěte směs do pekáče.Smíchejte hořčici,…

Zobrazit více...

Kategorie