Zobrazit přihlášovací formulář
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Voňavá křidýlka exotické chuti

Voňavá křidýlka exotické chuti

Potřebné ingredience

Kuřecí křidýlka, kečup, 2 balní zelených oliv s papričkou , koření gyros,koření na drůbež ,4 stroužky česneku ( nakrájet na kolečka ) ,sůl,pepř , olivový lák ( voda v balíčku s olivami ) ,

Postup přípravy

Křidélka naložíme v kečupu,gyrosu,koření na drůbež,v česneku,soli, pepři a olivovém láku,necháme tak 2 hodiny naložené a pak šup s tím do pekáčku,na křidélka olivy honem a do…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Pudinkový koláč

Pudinkový koláč

Potřebné ingredience

· 1 listové těsto, · 1 dětské piškoty, · 5 velkých jablek, · 1l mléka, · 3 vanilkové pudinky, · cukr , vanilkový cukr , skořice, · tuk + hl.mouka na vymazání a vysypání plechu

Postup přípravy

· vyválíme jednu část listového těsta a vyložíme na vymazaný plech
· na těsto poskládáme piškoty a nahrubo nastrouhaná jablka. Posypeme cukrem,skořicí a vanilkovým cukrem

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Boloňská omáčka

Boloňská omáčka

Potřebné ingredience

* 50 g slaniny, * 300 g mletého masa, * 1 cibule, * 1 mrkev, * 50 g celeru, * 4 stroužky česneku, * 2 lžičky protlaku, * 5 lžic kečupu, * sójová omáčka, * sůl, * pepř, * nové koření, * 2 bobkové listy, * 150 ml vody, * 150 ml bílého vína

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na jemno, slaninu na malé kostičky a osmahneme na rozpáleném tuku. Pak přidáme jemně nastrouhaný celer a mrkev a vše opečeme dozlatova. Přidáme mleté maso a…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Klárčina bašta

Klárčina bašta

Potřebné ingredience

Kuřecí plátky , spodní stehna Koření – Argentina gril,petrželka,sůl a pepř , Česnek (granulovaný nebo čerstvý) , Smetana , Sýr – eidam nebo cihla , Šunkový salám – junior,gothaj(nejlepší je štangle z Lídlu,kuřecí s paprikou),

Postup přípravy

Maso naložíme na 2 hodiny v již zmíněném koření,poté maso dáme do zapékací mísy nebo plechu,na to česnek,nastrouhaný sýr a nastrouhaný salám a zalijeme smetanou. Dáme zapéct do…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuře po provensálsku

Kuře po provensálsku

Potřebné ingredience

Kuře nebo několik spodních stehen 4 rajčata černé olivy bílé suché víno (nejlepší je Veltlínské zelené ) bazalka česnek sůl a pepř

Postup přípravy

Kuře naporcujeme a omyjeme,poté opepříme a osolíme. Na oleji z obou stran necháme zhnědnout. Poté přidáme oloupaná rajčata nakrájená na měsíčky,olivy,česnek ( buď granulovaný nebo…

Zobrazit více...

Kategorie