VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Naložený bůček
Potřebné ingredience
1kg bůčku,5 bobkových listů,pepř,česnek,sůl,sladká paprika,gril. koření,tabasko(chili nebo pálivá paprika)
Postup přípravy
Bůček uvaříme s bobkovým listem,pepřem a česnekem.Vykoštěný,ještě horký potřeme kašičkou z 15 stroužků česneku utřeného se solí,lžičkou pepře,sladké papriky,gril. koření,několika…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Pro milovníky knedlíků-špekové knedlíky
Potřebné ingredience
250g uzeného bůčku 50g slaniny 500g žemlí(můžou být i dva dny staré) 150g hrubé mouky sůl,pepř muškátový květ petrželka 4dcl mléka
Postup přípravy
Vařený uzený bůček a slaninu nakrájíme na malé kostičky,vložíme do pekáčku,mírně osmažíme.Přidáme na kostičky nakrájenou žemli a vše za stáleho míchání v troubě osmažíme.Do mísi…