Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Hovězí na víně s brusinkami z Apetitu

Hovězí na víně s brusinkami z Apetitu

Potřebné ingredience

* 1 kg hovězího, nejlépe kližku nebo ‚krátké‘ libové přední maso
* 2 lžíce hladké mouky
* 3 velké cibule, nejlépe červené, nakrájené na plátky
* 4–5 lžic olivového oleje
* 300 ml červeného vína
* 300 ml hovězího vývaru
* 3 vrchovaté lžíce zavařených brusinek
* sůl a pepř na dochucení
* sekanou petrželku na ozdobu

Postup přípravy

ODZKOUŠENO - SENZACE

1. Maso nakrájejte na silnější plátky, a ty pak na ‚gulášové‘ nebo drobnější kostky. Poprašte moukou, solí a pepřem, nebo tyto suroviny vsypte spolu s…

Zobrazit více...

Kategorie