Játra na cibulce - POMALÝ HRNEC
Potřebné ingredience
cibule, kuřecí játra, slanina, sůl, pepř, bobkový list rýža jako příloha
Postup přípravy
Na dno hrnce jsem dala na drobno nakrájenou cibuli, na to slaninu na malé kostky a játra na kostky (asi 2x2 cm). Osolit, opepřit, přidat bobkový list. Podlít vodou, aby bylo vše…
Krémová mrkvová polévka - POMALÝ HRNEC
Potřebné ingredience
cibule, mrkev, kuřecí skeletety na vývar, smetana, sůl, pepř, nové koření, tymián
Postup přípravy
Na dno hrnce jsem dala na drobno nakrájenou cibulku, potom mrkev nakrájenou na menší kousky (v původním receptu se měla opékat na másle asi 15 minut, ale na to tentokrát nebyl čas…
Dušená červená řepa - POMALÝ HRNEC
Potřebné ingredience
cibule, červená řepa, vepřový jazyk, smetana (sůl, pepř, nové koření) brambory jako příloha
Postup přípravy
Na dno hrnce jsem dala na drobno nakrájenou civuli, na to oloupanou řepu nakrájenou na kostky a úplně nahoru vepřové jazyky.
Okořenila jsem solí, pepř a nové koření (obojí…