Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
S koňskou hlavou a růžemi k 35.narozeninám

S koňskou hlavou a růžemi k 35.narozeninám

Potřebné ingredience

Světlý piškot z 8 vajec ovoněný 3 kapkami vanilkového aroma (na 1 vejce 40g polohrubé mouky, 40g cukru krupice, 1 lžíce oleje), ananasový hrk hrk krém, prokapáno rumem, obmazáno ananasovým máslovopudinkovým krémem, potaženo a ozdoby Smartflex Velvet mandle

Postup přípravy

Korpus:

Vejce oddělíme na žloutky a bílky. Bílky se špetkou soli našleháme do tuha, pak přišleháme cukr krupici, až sníh tvoří špičky. Pak po jednom zašleháme žloutky, pak…

Zobrazit více...
DORTY
Šípková Růženka tisk na fondánu - "zámek"

Šípková Růženka tisk na fondánu - "zámek"

Potřebné ingredience

Korpus světlý a tmavý čtyřdekový piškot, mantinely vanilkový pudinkovomáslový krém, náplň mandarinkový Hrk hrk krém, potah a zdobení Smartflex Velvet citron, obrázek tisk na fondánu

DORTY
Kačenky na vodě

Kačenky na vodě

Potřebné ingredience

Světlý piškotový korpus, jahodová marmeláda, máslovopudinkový krém vanilkový na mantinely a "vodu", náplň z tvarohu, šlehačky, zakysané smetany a vanilkového Olé pudinku bez vaření, proloženo banány, mléčný marcipán, cukrářské piškoty.

DORTY
Květinkový s opravdu podrobným postupem :)

Květinkový s opravdu podrobným postupem :)

Potřebné ingredience

KORPUS OŘECHOVÝ: 8 vajec, 300 g cukru krupice, 8 lžic oleje, 160 g strouhaných ořechů, 160 g polohrubé mouky****Krém na mantinely a obmazání pod potahovku: PUDINKOVO-MÁSLOVÝ S BÍLOU ČOKOLÁDOU OD OlgaC. - 300 ml mléka, 1 smetanovovanilkový pudink, 60 g cukru krupice, 1 vanilkový cukr, 100 g bílá čokoláda, 250 g másla, panák (asi 20 ml rumu)****NÁPLŇ MANDARINKOVÝ HRK HRK: 250 ml Rama Cremefine ke šlehání, 150 g husté zakysané smetany, 2 konzervy mandarinek, 1 Smetafix, 1 vanilkový Olé pudink za studena od Dr.Oetkera*****meruňková marmeláda*****rum na prokapání*****potahovací hmota Smartflex Velvet příchuť citron

Postup přípravy

Nachystám si suroviny. Hlavně vejce je dobré vytáhnout předem, aby se trochu ohřála, lépe se našlehají. Máslo na krém je potřeba také nechat aspoň hodinu venku z lednice, aby…

Zobrazit více...
DORTY
Stylizované květy a motýl

Stylizované květy a motýl

Potřebné ingredience

Ořechový korpus, mandarinkový Hrk hrk, máslovo pudinkový s bílou čokoládou na mantinely a pod potah, marmeláda na spodní plát, prokapáno rumem, potah a ozdoby Smartflex Velvet citron

DORTY
S letadýlkem, letadélko, letadlo

S letadýlkem, letadélko, letadlo

Potřebné ingredience

Světlý piškot, mandarinkový Hrk hrk krém, na mantinely a zdobení máslovo pudinkový krém, osyp madlové plátky, modelovací hmota Mléčný marcipán podle Petry (petatrn) ID 102082.

DORTY
Spiderman

Spiderman

Potřebné ingredience

světlý piškotový korpus, mandarinkový Hrk hrk krém, máslovo pudinkový krém, mandlové plátky na boky, potahovací hmota Varna

MOUČNÍKY, POHÁRY
Kokosovo-citrónová kefírovka bez vajec...FAKT VÝBORNÁ!

Kokosovo-citrónová kefírovka bez vajec...FAKT VÝBORNÁ!

Potřebné ingredience

Na velký hluboký plech : 2 hrnky (hrnek o obsahu 250 ml) polohrubé mouky, 0,5 hrnku hladké mouky, 0,5 hrnku kokosu, 1,5 hrnku cukru, 2 vanilkové cukry, 1 kypřící prášek do pečiva, čerstvá kůra z 1 citronu, 500ml kefíru, 0,5 hrnku oleje. Citrónová cukrová poleva : šťáva z 1/2 citrónu, 1 lžíce horké vody, cukr moučka podle potřeby - asi 20dkg

Postup přípravy

Ve větší míse smíchat vše sypké, přidat olej a kefír. Pořádně promíchat a vlít do hlubokého plechu vyloženého pečícím papírem. Dát péct do předehřáté trouby na 160 - 180°C na asi…

Zobrazit více...
DORTY
S medvídky, 2x medvídek

S medvídky, 2x medvídek

Potřebné ingredience

Figurky a barevné zdobení Varna, potah White Icing. Uvnitř korpus světlý, krém na mantinely máslový s moučnou kaší, náplň šlehačkový s jogurtem a broskve.

DORTY
Tučňáci, dort s tučňáky

Tučňáci, dort s tučňáky

Potřebné ingredience

Recepty mám od šikulek z jiných stránek, tímto jim děkuji :-) Korpus světlý z 8 vajec (kruhová forma průměr 25 cm a miska průměr asi 12 cm a výška 5 cm.) Krém na matinely máslový s moučnou kaší. Náplň jovokrém, kompotované broskve, marmeláda. Potah iglú Smartflex Velvet třešeň, figurky domácí mléčný marcipán.

Postup přípravy

Korpus od Lucky B.: Na 1 vejce 40 g cukru krupice, 40 g polohrubé mouky (nebo půl na půl s hladkou), půl lžíce oleje a půl lžíce teplé vody. Podle počtu vajec si odvážit suroviny,…

Zobrazit více...

Kategorie