Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Hrbaté maso

Hrbaté maso

Potřebné ingredience

krkovice, rohlíky, mléko sůl, vejce, cibule žampióny, šunka sýr, pepř

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme a opepříme a dáme do pekáče. Směs: připravíme si rohlíky /na kostky/, mléko a vejce, orestujeme cibuli a žampióny, šunku /na nudličky/ : tuto směs přidáme…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Jahodové řezy

Jahodové řezy

Potřebné ingredience

těsto - 6 vajec,6 lžic moučkového cukru, 4 lžíce polohrubé mouky, 2 lžíce kakaového prášku, špetka prášku do pečiva. krém - 1 plechovka /410g/ jahodového kompotu, 1 jahodový pudink, 200g másla, 4 lžíce moučkového cukru. na posypání - 50g čokolády

Postup přípravy

Žloutky s cukrem utřeme do světlé pěny a vmícháme do ní mouku s kakaem a práškem do pečiva střídavě se sněhem z bílků. Těsto rozetřeme na plech vyložený papírem a upečeme ve…

Zobrazit více...

Kategorie