VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Mad´arský vepřový perkelt
Potřebné ingredience
Vepřová plec , papriku, sůl, cibule , česnek, Rajčata, paprika žampiony nebo houby , voda,mastidlo ,
Postup přípravy
Připravím si zaklad na guláš a maso dusím,podlévám a v polovině dušení přidám ostatní ingredience a až je maso měkké dochutím a je to !!! nezahuštuji ,rajčata to zahustí .Přeji…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Zeleninový Perkelt
Potřebné ingredience
Vepřovou krkovici ,cibuli , olej ,papriky ,rajčata , žampiony , mini párečky , papriku mletou , trochu pepře , sůl ,
Postup přípravy
Cibuli osmažíme na oleji , přidáme sladkou papriku orestujeme a přídáme mouku vytvoříme paprikovou jižku a podlijeme vodou přidáme maso a dusíme do měkka . Jak je maso měkké tak…