Zobrazit přihlášovací formulář
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuře na česneku

Kuře na česneku

Potřebné ingredience

Česnek sůl trocha oleje

Postup přípravy

Připravím si česnek prolisuji a utřu se solí přidám olej a vytvořím kašičku a tímto potřu stehna vložím do mísy a nechám uležet v ledničce (já nechal odležet den ).\r\nZvolna péct…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Mad´arský vepřový perkelt

Mad´arský vepřový perkelt

Potřebné ingredience

Vepřová plec , papriku, sůl, cibule , česnek, Rajčata, paprika žampiony nebo houby , voda,mastidlo ,

Postup přípravy

Připravím si zaklad na guláš a maso dusím,podlévám a v polovině dušení přidám ostatní ingredience a až je maso měkké dochutím a je to !!! nezahuštuji ,rajčata to zahustí .Přeji…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zeleninový Perkelt

Zeleninový Perkelt

Potřebné ingredience

Vepřovou krkovici ,cibuli , olej ,papriky ,rajčata , žampiony , mini párečky , papriku mletou , trochu pepře , sůl ,

Postup přípravy

Cibuli osmažíme na oleji , přidáme sladkou papriku orestujeme a přídáme mouku vytvoříme paprikovou jižku a podlijeme vodou přidáme maso a dusíme do měkka . Jak je maso měkké tak…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Zbojnický Skřivan

Zbojnický Skřivan

Potřebné ingredience

Zadní hovězí ,klobása,anglická slanina , cibule česnek, sůl , špek, hladká mouka , olej ,

Postup přípravy

Plátky hovězího masa na ptáčky naklepeme, opepřím a potřu česnekem utřeným se solí a na maso pokladu kousek klobásy a kousek anglické slaniny, zamotám a zpevním párátkem nebo…

Zobrazit více...
OMÁČKY
Rýnská roštěná

Rýnská roštěná

Potřebné ingredience

Hovězí roštěnec ,2 Cibule ,sůl pepř,1 dl Rajský protlak,tuk, paprika, mouka na zahuštění omáčky a bílé víno .

Postup přípravy

Maso nakrájím na slabé plátky , mírně osolím a opepřím vložím do rendlíku a osmahnu maso které po té vyndám a ve vypeku v kastrolů spěním cibuli přidám papriku a rajský protlak…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí Tokáň

Hovězí Tokáň

Potřebné ingredience

Hovězí přední 1/2 kg,Paprika na proužky ,sůl ,pepř,rajský protlak, sádlo a cibuli ,voda ,mouka na jíšku

Postup přípravy

Maso nakrájím na malé kostky , Dám sádlo a orestuji cibuli. Vložím maso a dusím ve vlastní Šťávě ,a když se výpek vypeče podliji vodou a dusím do změknutí ,ke konci dušení si…

Zobrazit více...

Kategorie