Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Rýnská roštěná

0.0
Rýnská roštěná

Potřebné ingredience

Hovězí roštěnec ,2 Cibule ,sůl pepř,1 dl Rajský protlak,tuk, paprika, mouka na zahuštění omáčky a bílé víno .

Postup přípravy

Maso nakrájím na slabé plátky , mírně osolím a opepřím vložím do rendlíku a osmahnu maso které po té vyndám a ve vypeku v kastrolů spěním cibuli přidám papriku a rajský protlak.orestuji a podliji vodou .Vložím maso a dusím do měkka. Maso dusím cca 2 hodiny aby bylo opravdu měkké. Měkké maso vyndám a vydusím výpek a zahustím jíškou z hladké mouky a tuku .Vařím ještě ½ hodiny před koncem varu přidám 1dl bílého vína a podle chuti přisolím přidám maso k prohřátí a vše společně krátce povařím.Podává se s houskovým knedlíkem nebo vařeným bramborem

Dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

marcela54 10. 3. 2013, 14:45
moc dobré,je to šikulka |:o) |:o) |:o) (Y) (pl) (K)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie