Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

Kuře "strejdy z Hlinska"-děkuji Martince

0.0
Kuře "strejdy z Hlinska"-děkuji Martince

Potřebné ingredience

Suroviny: Kuře, menší hlávka bílého zelí, máslo, kmín, sůl, těstoviny

Postup přípravy

Postup
Nakrájíme menší hlávku zelí, dáme do pekáče a jemně prosolíme. Na to dáme naporcované, osolené a jemně okmínované kuře (dávám kmín drcený). Poklademe plátky másla, trošičku podlijeme, ne moc, zelí si vodu pustí, a dáme do trouby péci asi na 220 °C. Pečeme do zlatova. Kuřecí porce vyndáme a do zelí vmícháme uvařené těstoviny.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

mumlina 23. 3. 2013, 10:02
Zdravím Marcelko, tak jsem dneska udělala k obědu a musím jenom a jenom chválit, to je tedy žrádlo..vynikajicí, 5letá Zuzanka se ládovala a to je nežravec, děkuji za inspiraci (Y)
mumlina 18. 3. 2013, 18:29
Zdravím, od čeho máte tu kuřátko tak krásně červený? když to jen solíte a kmínujete?
magsan 19. 3. 2013, 8:12
@mumlina já taky měla jen takové nijaké, ale myslím, že když je dobrá trouba, tak to červený být může
magsan (upraveno) 19. 3. 2013, 8:11
Jdu na to dneska (Y)Podovně dělák kuře po abrtamsku, místo zelí jsou tam houby a cibule. Na tohle se moc těším a určitě napíšu, jak nám chutnalo. tak doplňuji: včera jsem udělala, není to špatný, ale přišlo i to takový bez chuti. Není to špatný recept, ale chtělo by to něčím tzv. "doladit"
hvezdamodra 19. 3. 2013, 8:34
@magsan řekla bych že doladit testoviny,ale deti se mohli ujíst (L)
matylda222 12. 3. 2013, 12:04
děkuji za inspiraci (clamp),moc to (pl)i manželovi a to je už co říct (Y)
koniprd 10. 3. 2013, 18:19
(Y) tak to bych si ted zrovna dala (Y) ,-) |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie