Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Zbojnický Skřivan

0.0
Zbojnický Skřivan

Potřebné ingredience

Zadní hovězí ,klobása,anglická slanina , cibule česnek, sůl , špek, hladká mouka , olej ,

Postup přípravy

Plátky hovězího masa na ptáčky naklepeme, opepřím a potřu česnekem utřeným se solí a na maso pokladu kousek klobásy a kousek anglické slaniny, zamotám a zpevním párátkem nebo provázkem, osolím i z venčí. Cibuli usmažím do zlatova vložím závitky, orestuji a podleji vodou a dusím do měkka a podle potřeby podlévám vodou. Když jsou závitky měkké vyndám a šťávu zapráším moukou zředím vodou a vařím cca 15-20min (mouka se musí provařit , ) do hotové omáčky vložím závitky a prohřeji.Podávám s rýží těstoviny nebo knedlík. Přeji dobrou chuť´.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Janca 3 31. 5. 2013, 13:49
(Y) (Y) (Y) Mňámmmmmmmmmm :-$

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie