Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Mexický gulášek

0.0
Mexický gulášek

Potřebné ingredience

500g hovězího předního masa,olej,2 cibule,sůl,pepř,hlad.mouka asi 2 lžíce,30g rajs.protlaku,20g kečupu,150g mraž.hrášku,50g str.sýra.

Postup přípravy

Maso si nakrájíme na malé kostky.cibulku osmažíme na oleji,vložíme maso a chvíli dusíme ve vl.šťávě,osolíme,opepříme,podlijeme teplou vodou a dusíme do měkka.Když maso změkne vysmahneme šťávu na tuk zaprášíme moukou orestujeme,podlijeme teplou vodou,přidáme raj.protlak,kečup a 1/2 hrášku a povaříme,Na talíři sypeme strouhaným sýrem.
Podáváme s rýží uvařenou ze sáčku a smíchanou s druhou polovinou mraž.hrášku-který si trochu povaříme.Je to výborný gulášek

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kimby 26. 9. 2010, 8:58
děkuji za receptík, hledala jsem nějakou změnu a toto je fajn recept, budu nadále dělat, mám ho v oblíbených :-D (clamp)
chalupnicka 28. 9. 2010, 19:14
@kimby Děkuji a zdravím Alča (D)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie