(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Mrkvový guláš

Potřebné ingredience
2 lžíce oleje 1 kg hovězího masa 1 cibule 10 mrkví 2 lžíce hladké mouky 500 ml tmavého či světlého piva 1 kostka masoxu 3 bobkové listy 1 snítka tymiánu sůl, pepř a cukr
Postup přípravy
Troubu předehřejeme na 160 stupnů, olej rozpálíme v kastrolu a opečeme ze všech stran maso nakrájené na větší kousky, poté maso vyjmeme a v kastrolu opečeme cibuli (na větší kousky) a mrkev (na kolečka), dokud neztmavnou - pak je posypeme moukou a zamícháme. K zelenině vrátíme maso, promícháme, podlijeme pivem, přidáme rozdrobenou kostku masoxu, ochutíme solí, pepřem, cukrem, bobkovým listem a tymiánem. Pár minut povaříme. Přendáme do pekáčku, přiklopíme a pečeme dokud maso nezměkne. Podáváme s bramborovou kaší.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
simda
(upraveno)
14. 4. 2010, 10:40
Vynikající
Přidala jsem ještě 3 lžíce protlaku.




nahlásit

Elizza
(upraveno)
7. 2. 2010, 17:07








nahlásit

Daanny
(upraveno)
7. 2. 2010, 20:27
@Elizza
Děkuji, dělala jsem dnes a super



nahlásit