Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Mrkvový guláš

0.0
Mrkvový guláš

Potřebné ingredience

2 lžíce oleje 1 kg hovězího masa 1 cibule 10 mrkví 2 lžíce hladké mouky 500 ml tmavého či světlého piva 1 kostka masoxu 3 bobkové listy 1 snítka tymiánu sůl, pepř a cukr

Postup přípravy

Troubu předehřejeme na 160 stupnů, olej rozpálíme v kastrolu a opečeme ze všech stran maso nakrájené na větší kousky, poté maso vyjmeme a v kastrolu opečeme cibuli (na větší kousky) a mrkev (na kolečka), dokud neztmavnou - pak je posypeme moukou a zamícháme. K zelenině vrátíme maso, promícháme, podlijeme pivem, přidáme rozdrobenou kostku masoxu, ochutíme solí, pepřem, cukrem, bobkovým listem a tymiánem. Pár minut povaříme. Přendáme do pekáčku, přiklopíme a pečeme dokud maso nezměkne. Podáváme s bramborovou kaší.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

simda 14. 4. 2010, 10:40
Vynikající (Y) (Y) (Y) (Y) Přidala jsem ještě 3 lžíce protlaku.
Elizza 7. 2. 2010, 17:07
(Y) (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o)mňam (zajic)
Daanny 7. 2. 2010, 20:27
@Elizza Děkuji, dělala jsem dnes a super (zajic) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie