(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Vorařský guláš
Potřebné ingredience
250g hovězího masa předního,250g vepřovou plec, 2 velké cibule,4 lžíce oleje,500g brambor,3 lžíce hladké mouky,1lžička kmínu,sůl,pepř,3 stroužky česneku,1 lžíce majoránky, jarní cibulka, kdo má rád ostré chilli papričku
Postup přípravy
Oba druhy masa nakrájíme na kostky , cibuli oloupeme a nakrájíme .V kastrolu rozpálíme olej orestujeme cibuli ,pak přidáme maso ,zalijeme vodou asi (200 ml) ,osolíme a dusíme do měkka.(já si urychluji přípravu-dusím maso v papiňáku),když se vydusí šťáva, zaprášíme moukou, zalijeme vodou, přidáme kmín, pepř a přivedeme k varu. Oloupeme si brambory nakrájíme na plátky ,přidáme do guláše a vaříme do změknutí brambor. Nakonec přidáme majoránku a prolisovaný česnek, hotový posypeme nakrájenou jarní cibulkou. Tento guláš podáváme z chlebem - je to docela vydatné jídlo.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé