(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Gulášová s dýní

Potřebné ingredience
300g předního hovězího masa,1 dýně hokaido,1 konzerva sterilovaných loupaných rajčat,3 lžíce oleje,1 cibule, sůl, pepř , ml. sladká paprika,2 lžíce polohrubé mouky, jarní cibulka
Postup přípravy
Maso si nakrájíme na 1 cm kostky. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme kostky masa. orestujeme, přidáme ml. papriku , sůl, pepř ,zalijeme vodou 1 a 1/2 l a vaříme, když je maso skoro měkké přidáme sterilovaná rajčata , dýni oloupanou a nakrájenou na kostičky , jarní cibulku nakrájenou na kousky. V trošce vody rozkvedláme mouku a polévku zahustíme. Potom vaříme asi 15 minut. Dochutíme solí .
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé