Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Maďarský guláš

0.0
Maďarský guláš

Potřebné ingredience

1 l bujónu
1 hovězí konzerva nebo 700g hovězího masa
1 kg brambor
2 cibule
paprika
sůl
pepř

Postup přípravy

Do většíhu hrnce dáme nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na sádle (jen lehce, musí zůstat světlá) Přidáme na kostičky nakrájené maso a orestujeme, zaljeme bujónem a vaříme do měkka. Brambory nakrájené na kostičky přidáme k masu a vaříme 15-20 minut. Před dovařením brambor okořenit paprikou, pepřem, osolit. Guláš má být dost pikantní. Pokrm má mít konzistenci husté polévky.
Pokud děláme z konzervy jako rychlovku dáme maso až po změknutí brambor.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie