(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
madarský gulaš s pečenou rýží

Potřebné ingredience
hovězí maso ,středně velka cibule,rajský protlka,koření madarský gulaš,paprika červena nakrajena na kousky,sůl,masox.
rýže pečena v troubě.....moc dobre
Postup přípravy
osmahnu cibulku na oleji a přidam nakrajene maso na kousky,malonko necham přismahnout a posypu kořením na gulaš podliji a necham dusit po vydušení opet posypu kořením,osoliím přidam rajský protlak,červenou nakrajenou papriku a necham povařit,pak zahustím jiškou Knorr.
Rýži : nejprve si osmahnu cibulku a pak ji nasypu do nadoby na pečení,rýži vsypeme a zamichame podlijeme jednou tolik vody kolik dame hrnku (1 hrnek rýže =2 hrnky vody) a rýži vložime do trouby přiklopenou pokličkou a nechame 1/2hod peci pak víko sejmeme a pečeme dokud se voda nevypeče občas zamichame,pokud je rýže ještě tvrda a voda není podlijeme tak aby voda byla navrchu stači opravdu malo.......rýže jinak,ale táááák dobra
Rýži : nejprve si osmahnu cibulku a pak ji nasypu do nadoby na pečení,rýži vsypeme a zamichame podlijeme jednou tolik vody kolik dame hrnku (1 hrnek rýže =2 hrnky vody) a rýži vložime do trouby přiklopenou pokličkou a nechame 1/2hod peci pak víko sejmeme a pečeme dokud se voda nevypeče občas zamichame,pokud je rýže ještě tvrda a voda není podlijeme tak aby voda byla navrchu stači opravdu malo.......rýže jinak,ale táááák dobra
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé