(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Guláš do trouby

Potřebné ingredience
2 kostky hov. bujonu, 3 lžíce škrobu, 1kg hovězího nakrájet na kostky,3 větší cibule nakrájené, 5 stroužků česneku oloupat a nakrájet,3 lžičky sladké papriky, 2 lžičky gulášového koření, sůl, pepř, kdo chce dá chilli. p
Postup přípravy
Troubu předehřát na 250 stupňů, kostky bujonu zalít litrem horké vody, vysypat škrob a důkladně prošlehat. Všechny suroviny dát do pekáčku, zalít vodou s bujonem a škrobem. Zakrýt alobalem a dát do trouby na 1 hodinu až 1/4hod. NEMÍCHAT? NEPODLÍVAT PODÁVAT už jiný nedělám.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

dodo
(upraveno)
12. 7. 2011, 12:01
Tak jsem zkusila a u nás teda
chutnal mě i dětem a je to super rychlovka nemusí se hlídat a takové věci mám ráda rychle, levně, nenáročně




nahlásit

Adelajda
(upraveno)
24. 7. 2011, 20:42
@dodo
Tak to jsem Leni ráda že chutnal
.




nahlásit
Nikis.
(upraveno)
7. 2. 2011, 20:30
Zkoušela jsem a děs, za mě už nikdy, fakt mi to guláš nepřipomínalo ani z rychlíku
Možná, kdyby se to jmenovalo - maso z trouby bez práce, tak jo, ale guláš?
JO a tenhle recept tu byl už stokrát




nahlásit

sieta
(upraveno)
7. 2. 2011, 20:45
@Nikis.
Není málo té omáčky? To je spíš hlavně maso, že jo

nahlásit
Nikis.
(upraveno)
7. 2. 2011, 20:48
@sieta
Je to divné, maso ve vodě, cibule vařená, prostě... vždyť to maso není předtím osmažené, aby se zatáhlo, tak je to prostě jen uvařené, brrrrrr.... si to představ

nahlásit

sieta
(upraveno)
7. 2. 2011, 20:51
@Nikis.
Mi to přijde jako taková hovězí čína
Kamarádka mi taky cosi básnila o guláši v troubě, že ho má moc ráda, tak nevím, jestli myslela tenhle

nahlásit

Adelajda
(upraveno)
7. 2. 2011, 21:56
@sieta
Každému holt chutná něco jiného
,já jsem byla spokojená a hlavně že byla spokojená rodina na tom mi nejvíc záleží aby se dobře najedli






nahlásit

JIRUŠ
(upraveno)
1. 2. 2011, 22:00






nahlásit
Juldapulda
(upraveno)
1. 2. 2011, 8:16
Tento recept už tady je, Vyzkoušela jsem jej, a nic moc. Takový UHO omáčka s masem. S pravým guláškem to nemá vůbec nic společného....

nahlásit

Adelajda
(upraveno)
7. 2. 2011, 20:23
@Juldapulda
To je věc názoru, nám chutnal a hlavně je to rychlovka. Mně normální guláš děti nechtěli jíst a tenhle zbaštili
.



nahlásit

Jitka z Brna
(upraveno)
7. 2. 2011, 20:26
@Adelajda
nenároční strávníci.




nahlásit

Adelajda
(upraveno)
7. 2. 2011, 21:53
@Jitka z Brna
To bych neřekla,
oni jen tak maso nesní to už musí být aby ho snědli.

nahlásit