Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Arabelčin guláš s lečem

0.0
Arabelčin guláš s lečem

Potřebné ingredience

hovězí maso, 1 sklenice leča, cibule, sádlo, sůl, masox, červená paprika, majoránka, česnek, kmín drcený

Postup přípravy

Na sádle osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, až je zlatavá, přidáme trošku osolené maso a opečeme ze všech stran. Poté přisypeme červenou papriku, zalijeme trochou vody, přidáme majoránku, drcený kmín,utřený česnek a dusíme doměkka. Před koncem dušení přidáme sklenici leča. Guláš zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a guláš ještě 15 minut mírně povaříme.
Kdo má rád, může si před dušením přidat půl kostky masoxu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie